tisdag 25 juni 2019

Lancome parfym

Snabb och billig frakt. Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym , hudvår hårvård och skönhet. Hela skönhetsutbudet från Lancôme finns hos Lyko.


Få tag på dina favoriter till kampanjpris! Parfymer, smink och hudvård.

KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online. La vie est belle har blivit en bästsäljande doft från Lancôme – en fräsch, sensuell och sofistikerad parfym som passar både unga och äldre.


Lancôme Hypnôse EdP är en annan feminin och orientalisk parfym som snabbt blev många kvinnors favorit. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande.


Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse.

Välkommen till PriceRunner! Jag vill gärna få e-postmeddelanden om erbjudanden och nyheter från Lancôme. Du måste vara minst år för att ta emot marknadsföringsmaterial.


Lancômes dofter är kvinnliga och sensuella i söta flaskor. Framträdande noter av apelsin och tonkaböna ger en intensivt feminin, sofistikerad och delikat doft. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme. Deras vision har sedan dess varit att hjälpa varje kvinna att bli den.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Den ikoniska, eleganta och moderna parfymen från Lancôme. La Vie est Belle Eau de Parfum. HYPNÔSE Eau de Parfum. En spännande, fascinerande och charmerande parfym för kvinnor.


Hypnôse är en spännande, fascinerande och charmerande orientalisk parfym för kvinnor. Fragrance Direct has an incredible selection of Lancome fragrances and. Doftens toppnot består av passionsblomma, hjärtnoten av vetiver och basnoten av vanilj.


Sedan starten har vi sakta men säkert växt utan extern hjälp med fokus på kvalité.

Idag säljs det inte bara parfym utan även hudvår hårvård och makeup. En av nordens ledande skönhetsbutiker online med ett stort premiumsortiment inom smink, hudvår parfym och hårvård finns på Eleven i Sverige, Finland och Norge. Vi är en auktoriserad återförsäljare och garanterar därför äkta varor från ursprungs leverantören och dess auktoriserade agentur. Lancome är ett internationellt företag som skapar och producerar hudvårdsprodukter, smink och parfymer bland annat.


Namnet valdes med inspiration från en skog vid namn Lanscome i Frankrike, där en speciell ros växer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg