onsdag 26 juni 2019

Kvinnokliniken lund akut

Hitta det perfekta Bilsemester till Lund med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Gynekologimottagning akut Lund.


Kvinnokliniken lund akut

Klinikgatan 1 entréplan, Lund Hitta hit Det finns flera regionbussar och. Lund är även ett av fyra nationella centra för kirurgi och behandling av vulvacancer och ovialcancer. Vi har över års erfarenhet av robotassisterad titthålskirurgi vid operation av livmoder- och livmoderhalscancer. Du kan komma till oss dygnet runt, alla veckans dagar. På kvällar, nätter och helger kan du dock bli hänvisad att söka vård under dagtid- eller hos annan.


Vi undersöker, tar prover och säkrar även spår. Vi är precis hemkomna med den största skatt man kan få, vår. Om du har gynekologiska besvär och är i graviditetsvecka eller senare, ringer du vårt mottagningsnummer för vidare hänvisning. Har du frågor kring sexuellt överförbara sjukdomar hänvisar vi dig till Hudmottagningen i Lund. Vid de här generella indikationerna kan barnmorskan själv direkt remittera patienten till kvinnokliniken.


Om ingen av indikationerna föreligger bör barnmorskan diskutera handläggningen med sin läkare på barnmorskemottagningen, som tar ställning till handläggning och eventuellt behov av remiss till kvinnokliniken (läkarremiss). Ring till vår mottagning för att boka en tid om du vill göra abort. Väntetiden för att få komma på första besöket är vanligtvis mellan och dagar. Vi har avtal med Region Skåne frikort gäller (dock inte vid ultraljud bröst). Sections of this page.


Kvinnokliniken Lund , Lund , Sweden. På jourtid är det ju stressigt eftersom man i Lund bara har en läkare på jourtid. Och ungefär procent av all tid är ju vad vi kallar jourtid.


Kvinnokliniken lund akut

Alltså procent av tiden bemannas kvinnokliniken av en ensam läkare som då ansvarar för både vårdavdelningar, förlossning och kvinnoklinikens akutmottagning. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Unga vuxna är en mottagning i Lund för dig mellan och år som av olika anledningar behöver stöd. Våra socionomer och sjuksköterskor erbjuder en kortvarig samtalskontakt för dig som är ung. Hos oss kan du också få en bedömning av läkare eller sjukgymnast om vi under våra samtal ser att det finns ett behov av det.


Akuta sjukdomstillstånd omhändertas dagtid på vår dagjoursmottagning. Jourverksamheten finns på avdelning från kl 17. Vi har även samarbete med kvinnokliniken på Lindesbergs lasarett. Till oss kommer även du som har utsatts för våldtäkt eller sexuellt övergrepp. God jul och gott nytt år!


Kvinnokliniken lund akut

Vid ditt besök hos oss ingår vanligen en gynekologisk undersökning. Oavsett om besöket är akut eller planerat kan du inte välja om du träffar en manlig eller kvinnlig läkare. Du träffar den som har bäst kompetens att hjälpa dig. Ibland behöver dock läkaren ta hjälp av en kollega som ev också behöver undersöka dig.


Efter fusionen har han lett förlossnings- och kvinnoklinikerna i Lund och Malmö och högljutt protesterat mot politiskt beslutade besparingar. Regionens omorganisation, där gynekologin kan komma att skiljas från kvinnokliniken , blev droppen för Göran Lingman, som nu väljer att avgå med omedelbar verkan. Din barnmorska i Lund. Välkommen att träffa barnmorskorna på Admira.


Här får du ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning. Capios specialistmottagning på St Laurentiigatan in hos oss på Capio Citykliniken Lund Clemenstorget. Sammangåendet betyder att vi på Capio Clemenstorget har ett utökat utbud med bl a större vaccinationsmottagning samt sex- och samlevnadsmottagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg