tisdag 18 juni 2019

Privat psykiatrisk udredning

Neuropsykiatriska utredningar och behandlingar till privatpersoner och organisationer på Cereb… Hoppa till innehåll Cereb har ändrade öppettider under jul- och nyårsveckorna. PRIVAT PSYKIATRISK CENTER. Vi står for en høj kvalitet og fleksibilitet.


Vores hovedklinik er i Høje-Taastrup, men vi har satellit klinikker spredt ud over landet på stationsnære lokaliteter. Oftast sker utredningen på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. På vissa orter finns det speciella utredningsteam som jobbar ihop.

David har lång erfarenhet av både somatisk och psykiatrisk vård. Tjänstgjorde på hospice innan han kom till oss. Huvudansvarig för läkemedelsuppföljning, provtagning, läkemedelshantering och somatiska undersökningar. Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen genom allt ifrån utredning till behandling och uppföljning. En del av vårt utbud ingår i den offentligt finansierade vården.


Andra delar är tillgängliga för dig som är privatbetalande eller har privat sjukvårdsförsäkring. Psykologbolaget är en privat psykiatrisk mottagning i centrala Göteborg. Här arbetar vi efter vårt motto ”empati och evidens”.


Utredningen kan liknas vid ett detektivarbete där det gäller att samla så många pusselbitar som möjligt och sedan försöka lägga ihop bitarna så att bilden går att tyda.

Viktiga bitar är naturligtvis den information man får från personen själv via psykologiska test, samtal och observationer. Hur gör man för att påbörja en utredning ? Man kan gå via vårdcentralen så de skickar en remiss, men man kan också kontakta en psykiatrisk mottagning direkt. Då får man komma för en första bedömning där man tar ställning till om det ska göras en utredning eller inte.


Vilka är det som gör utredningen ? Det krävs ingen remiss. Hanne Engberg havde aldrig troet, at hun skulle sætte sine ben på et psykiatrisk hospital. TINA-mottagningen AB är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedriver kvalificerad specialistpsykiatri enligt vetenskap och beprövad erfarenhet på ett säkert, patientcentrerat och välorganiserat sätt.


Vi har ett tydligt ledningssystem för att förebygga vårdskador, analysera risker och arbeta med ständiga förbättringar. En privat psykiatrisk läkar-mottagning i Gamla Stan i Stockholm med bred kompetens och erfarenhet. För dig som lider av psykiska besvär och behöver vård.


Här kan du få ett professionellt mottagande, bedömning och behandling mot t. Psykiatrisk specialistvård för barn, ungdomar och vuxna samt specialiserad beroendevård för vuxna. Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning. Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett begrepp för ett antal diagnoser som har att göra med hur hjärnan tar in, reagerar på och bearbetar information från omvärlden.


Medemus är en privat psykiatrimottagning i centrala Göteborg. Mottagningen erbjuder behandling och utredning av bland annat depression, ångest, sömnstörningar, tvång, sexuella problem, stressrelaterade besvär och utför även utredningar för neuropsykiatriska funktionshinder såsom ADH ADD eller autismspektrumstörningar. Målsättningen är att erbjuda kvalificerad psykiatrisk bedömning och behandling i linje med de behandlingsrekommendationer som finns.

Vi strävar efter hög tillgänglighet och ett personligt omhändertagande. Jeg har mange års erfaring med udredning af både børn, unge og voksne, og samarbejder i dag med privat praktiserende psykiatere, børne- og ungdomspsykiatere, børnepsykologer og neuropsykologer. I de tilfælde har patienter ret til at få et tilbud om udredning eller behandling et andet sted - det vil sige i en anden region eller i privat regi. Hos Svanebo tilbyder vi en dybdegående tværfaglig udredning af funktionsevnen og de helbredsmæssige forhold i et bofællesskab for psykisk belastede personer. Er der behov for et længere ophol kan der aftales andet tidsforløb.


Privat psykiatrisk udredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg