fredag 28 juni 2019

Sum up kortläsare

Hitta rätt betalterminal för din verksamhet. Hyr med eller utan inlösenhavtal. Få även tillgång till en rad värdefulla insikiter om din verksamhet. Med Bambora One får du snabba, säkra och moderna kortterminaler med hög driftsäkerhet. Stationär, trådlös eller integrerad med ditt kassasystem.


Alltid en smidig kundupplevelse!

Kostnaderna för kortläsare är skyhöga för företag. Jämför och hitta de bästa priserna! Acceptera kortbetalning ar med SumUps kortterminal. För endast per transaktion kan du ta emot alla större betal - och kreditkort, när du vill och var du vill.


Driv ditt företag i butik eller på språng med en fristående kortläsare. Hantera alla transaktioner lätt med en enhet som ansluter automatiskt till 3G-nätet via det inbyggda SIM-kortet. Kontakta oss - Hör gärna av dig, vi hjälper dig med att tillhandahålla en kortläsare till din mobil eller platta.


Inga kostnader för datatrafik. Ta emot kontaktlösa kortbetalningar med SumUps NFC-kortterminal: SumUp Air.

Kom igång - Ladda ner SumUp-appen och skapa ett konto. Välj och beställ den kortläsare som möter dina behov bäst på SumUps webbplats. Ta emot betalningar - Det är enkelt att ta emot kortbetalningar med SumUp, oavsett vilken kortläsare du har.


Du betalar bara en avgift på 1. Visa, Mastercar och American Express. Supersnabba transaktioner som uppfyller branschens högsta säkerhetskrav. Trådlös Bluetooth Low Energy (). Omedelbar enkel anslutning. Så om kortläsaren blir stulen påverkas inte data överhuvudtaget.


Eftersom SumUp-enheten krypterar all information den läser på kortet, lagras inga okrypterade data på enheten under transaktionsprocessen någonsin. Kortterminalen är ett engångsköp. Skaffa en kortläsare till.


Sumup, mobil kortläsare för att betala med mobilen Genom den lilla smidiga kortläsaren kan du erbjuda kortbetalning med en låg transaktionsavgift. För att komma igång beställer du en kortläsare , skapar ett konto hos Sumup, och laddar ner deras app. Bolaget säljer kortläsare som kopplas till en mobiltelefon eller surfplatta och är anpassade för framförallt småföretagare. Läs även: Izettle får tysk konkurrens – nu går Sumup in i Sverige.


Bolagets främsta konkurrensfördel, enligt vd Daniel Klein, är att Sumup designar och tillverkar sina kortläsare själva. Bekräfta upptäcken av din kortläsare i SumUp-appen genom att klicka på Anslut och kontrollera därefter att de tre siffrorna som visas i appen överensstämmer med det tresiffriga serienumret på undersidan av kortläsaren. Kortläsaren kommer nu att synkronisera dina kontouppgifter vilket tar omkring minuter.

Den med inbyggd simko. Liten och smidig att använda! Finns i Helsingborg, kan skickas om köparen står för frakten. Vilken av SumUps kortläsare är bäst för mitt företag?


Så du vet att du vill börja ta emot kort och kontaktlösa betalningar, men du vet inte vilken kortläsare du ska skaffa? Här nedan hittar du en jämförelse mellan SumUp Air och SumUp 3G och en lista på båda kortläsarnas funktioner och fördelar. Därför har vi ett system under vilket du kan skicka oss din gamla kortläsare helt kostnadsfritt, och så ser vi till att den återvinns på rätt sätt.


Om du har en kortläsare som inte fungerar längre, kontakta vårt supportteam med bevis på ditt köp, så anordnar vi återsändelsen. Släng inte dina gamla SumUp-kortläsare i soptunnan. Kontrollera att kortläsaren inte är på laddning.


Nu är kortläsarens Bluetooth-chip återställt. Vänta en stund innan du ansluter kortläsaren till mobilen igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg