fredag 11 augusti 2017

Psykologer uppsala

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.

Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Vi arbetar med hela människan och är gärna ditt bollplank.


Som din psykolog är vi med dig i hela förändringsprocessen, lyssnar och är aktiva i samtalen. Vi erbjuder till exempel psykoterapi, parterapi, familjeterapi, hjälp vid stress och utmattning. Uppsala universitet använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Startsida Karta Vägbeskrivning. Barnpsykologerna i Uppsala är en privat mottagning som tar emot barn och ungdomar upp till år.


Här finns psykologer med kunskap inom. Psykolog i Uppsala via Mindler. Hos oss arbetar över 1legitimerade psykologer varav många arbetar i Uppsala området. Du kan däremot träffa alla 1psykologer var du än befinner dig i världen, så länge du har tillgång till internet.


Region Uppsala ger möjlighet till privat psykoterapi under vissa förutsättningar och till vissa patientgrupper. Behandlingen är en avgränsad insats på specialistnivå efter bedömning av specialistpsykiatri. Varje privat psykoterapeut med avtal har möjlighet att ta emot patienter som remitterats enligt gällande remissrutiner.


Primärvården har åtta psykologer som är knuta till länets vårdcentraler.

Till psykologen kan du komma via remiss från din husläkare. Vi tar emot patienter som fyllt år. Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter.


I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Söker du en legitimerad psykolog i Uppsala ? Eller pendlar du kanske till Stockholm? VI finns både i Uppsala och Stockholm. I Stockholm finns vi i Vasastan (Birkastan) ca minuters promenad från Karlbergs pendeltågstation eller ca minuters promenad från S:t Eriksplans tunnelbanestation.


Cecilia Arlinger Karlsson. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi finns på Drottninggatan i centrala Uppsala. Vi erbjuder samtalsterapi med olika inriktningar som existentiell, psykodynamisk, kbt samt andra former av terapier som bildpsykoterapi, gestaltterapi, gruppterapi och EMDR behandling.


KBT Uppsala är ett företag som erbjuder utbildning, handledning och psykoterapi. Allt utifrån ett kognitivt beteendeterapeutiskt (KBT) perspektiv. Jag har drivit en psykolog - och psykoterapimottagning i centrum av Uppsala under drygt fyra decennier. Jag har alltid delat lokaler och samarbetat med kolleger med olika grundyrken representerade – läkare, psykologer , sjuksköterskor, socionomer.


Alla specialiserade på KBT och med gedigna utbildningar inom området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg