torsdag 17 augusti 2017

Bästa foundation täckande

Gör underverk för dina ögon. Tar bort påsar och mörka ringar. Grunden för en snygg makeup. Primer, foundation, concealer m. Fri frakt, bra priser och snabb leverans!


Se vårt urval av Täckande Hörlurar.

På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Lyster, matt, skir eller hållbar? Hitta din perfekta foundation , som täcker just dina behov. Vi ger dig rätt baskunskaper, hjälper dig att hitta rätt nyans för din hy och listar de foundations som vinner vårt stora bäst i test! Topplista – alla bästa foundations.


Olika sorters foundation – vilken typ passar för dig? Konsistensen hänger ofta ihop med resultatet. För ett mer täckande resultat kan du välja en mousse eller en puderbaserad bas.


Det är ett dåligt val om du har fet hu men passar jättebra om du har normal eller torr hud.

Flytande foundation är klassikern och är som en tunn kräm. Här har vi testat och utsett årets bästa foundation ! I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare. NYX hög-pigmenterade foundation ger dig strålande lyster samtidigt som den täcker missfärgningar och jämnar ut din hy.


Applicera den med en fuktig makeup-svamp för bästa resultat. Lumenes foundation Matt Control är perfekt för dig med fet och oljig hy. Den är fri från olja och täcker och mattar ner glansiga punkter i ansiktet.


Bra täckande formula som ger ett slätt och matt intryck på huden, utan att för den delen bli dassig. Nars lovar att formulan ska neutralisera röda toner och eliminera glåmighet. All day luminous weightless foundation kommer i nyanser som sträcker över ett brett färgspektra. Vilken tur då att det finns foundation som kan hjälpa oss lite på traven!


En bra foundation sjunker in fint i huden och jämnar ut ojämnheter utan att lägga sig i porer och fina linjer. En foundation går att hitta i antingen flytande form eller i pulver-form. Att hitta den perfekta produkten är dock en hel vetenskap. Det som är avgörande vid val av en bra foundation är vilken hudton du har och om din hy är fet, normal eller av blandhy. Vissa foundations är mer täckande än andra och vissa har även en solskyddsfaktor, vilket är bra om man är mycket ute i solen.


Flytande, mousse, puderform och mineraler. Foundation för fet och ojämn hy – skippa oljan. I dag finns en uppsjö av olika foundations.

Men vilken är den bästa foundation för dig som passar just din hudtyp och behov? Nedan har vi delat in några av våra mest populära foundations efter torr, normal, fet och känslig hy för att du enkelt ska kunna orientera dig. För lyckad sminkning krävs en bra foundation.


Filtrera fram den ton du söker här. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken.


Det är inte alltid rätt att hitta en bra foundation bland de oändligt många alternativ som finns. Den ska helt enkelt förbättra utan att synas. Vi har nog alla gjort åtminstone ett misslyckat köp av en dålig foundation , i ett försökt att spara pengar. Den glider lätt på huden och du kan bygga upp produkten från lätt täckande till medium täckande.


Känns fräsch, men stort minus att den bara kommer i en nyans. Testa din foundation med olika typer av fuktkrämer under. Hur länge din foundation sitter kan bero på fuktkrämen! En av de senaste trenderna när det gäller foundation är handväskvänliga dosor med foundation som appliceras med en svamp.


Formulan, som oftast är ultralätt, smälter in i huden och kan byggas på i ett lager på lager- teknik för ett mer täckande resultat. LÄS MER: Så hittar du det bästa serumet för din hy. Jämte mascara är foundation och concealer den makeupprodukt de flesta av oss sällan lämnar hemmet utan. Några duttar på rätt ställe kan dölja det mesta från sömnlösa nätter och jetlag till kvisslor, rodna flammig hudton och andra ovälkomna ansiktsgäster.


Jag kan tipsa om att skaffa en BRA concealer till att börja me för en foundation kommer inte täcka några blemmor om inte concealern gör det. Bra tips är MUS Cover all mix som du kan blanda och greja med tills du får exakt rätt färg för din hudton. Annars en colour corrector i grönt om du har mycket röda fält i ansiktet. Täcker bra och sitter länge! Hyffsat naturligt val.


Finns även med lite skimrande slutresultat till festligare tillfällen. Luxsit BB cream med spf ”Sun Glow”, är en av mina favoriter. Doftar underbart av lavendel och täcker bra.


Covermark foundation är hypoallergenic, vattenfast och täpper inte till porerna -passar alla hudtyper och kan användas dagligen. En hy som känns glansig, fet och har synliga porer behöver en foundation som är helt oljefri och som ger ett matt, hållbart resultat. Fastare concealer passar om du ska täcka blemmor, rodnader och ärr. Concealern bör färgmässigt vara så nära din hudton och foundation , som möjligt.


Fast concealer, som generellt är lite torrare i konsistensen, kan appliceras innan foundation. Använd fingret, en pensel eller svampapplikator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg