onsdag 16 augusti 2017

Att göra i göteborg med barn

Fira Födelsedagen på Jumpyard. Vi ordnar allt för ert kalas. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Barnens Göteborg Familjevänliga aktiviteter och sevärdheter.

Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Välj och vraka bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg och experimentella Universeum. Göteborg ligger i Västra Götalands Län på västkusten i Sverige.


Det finns massor med aktiviteter för barn i Göteborg. Varför inte ta en tur på Liseberg, besöka Universum eller hänga en hel dag i Slottskogen. I Göteborg finns det massor av aktiviteter och evenemang och det finns det alltid något att göra ! Laserdome spelas med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen.


Alfons Åbergs Kulturhus Alfons Åbergs Kulturhus är ett kreativt kulturhus för barn och deras vuxna.

Här finns massor att upptäcka för de som är. Kul för barnen att göra i Göteborg ! Vad finns det att göra för barnen i Göteborg. Varför inte besöka ett museum, gå på Liseberg på sommaren eller vintern, åka paddan, gå på Universeum, eller varför inte helt enkelt åka till ett ställe där man kan leka - ett lekland - även roligt för vuxna.


Vi har samlat massor av sköna tips för alla möjliga slags aktiviteter, utflykter och äventyr – från roliga saker att göra tillsammans med barnen till gruppaktiviteter för jobbets kick-off eller en dag med vännerna. Här hittar du roliga aktiviteter i Göteborg för både regniga och soliga dagar. Göteborg har flera leklan bowlinghallar, museum och mycket mer för barn.


Som Sveriges andra största stad har Göteborg ett stort utbud av nöjesaktiviteter för barn. Att göra i Göteborg med barn Universeum. Ett vetenskapscenter som ligger i Göteborgs centrums södra del vid korsvägen. Centret är uppdelat i olika utställningar och teman och just nu kan man se utställningar om Rymden, Vattnets väg, hälsa och en utställning om Istiden.


Sen kommer det som är lite svårare. Att komma på roliga aktiviteter för dig och barnen att roar er med under besöket i staden. Som tur är finns en massa bra tips på nätet att ta till sig av.


Något som till exempel Metro listat är fem olika aktiviteter som man kan göra med barnen i Göteborg. Maxa din vistelse Spännande museum, shopping, massor av aktiviteter och en fantastisk natur.

Upptäck hela Göteborg ! Så här kommer en lista med saker att göra med barn under påsklovet i Göteborg : 1. Barnaktiviteter och evenemang för barn i Göteborg Barnaktiviteter i Göteborg ! Här kan man låta barnen träffa påskharen, gå på påskäggsjakt, äta pannkaksbuffé, åka häst och vagn och leka på Emil i Lönneberga utställningen! Om man åker till Göteborg med barn så är det knappast svårt att hitta någonting att göra och om det mot förmodan är svårt så beror det på att det finns för mycket att välja på. Oavsett hur gamla barnen är och vilka intressen de har så finns det något som passar. Aktiviteter med barn i Göteborg.


Nöjesparken Liseberg måste förstås nämnas, men det finns också många fler spännande aktiviteter för barn i Göteborg. På nätet finns det många bra guider som listar saker man kan göra med barn i Sveriges näst största stad. Malin heter jag och driver en av Göteborgs största bloggar, goteborgsmamman. Jag är idag år gammal och bor i Vasastan i Göteborg tillsammans med min man Fredrick och våra döttrar Elise (5), Julia (2) och Emilia (mån).


Här är den ultimata guiden med bästa aktiviteterna för dig med små barn ! I Göteborgs största park, Hisingsparken, finns det mycket att göra och titta på! Det gör jag och barnen just nu. Kanske inget jätteavancerat men det krävs inte så mycket för att göra vardagen lite spännande när man är liten.


Vad sägs om ett museum där du kan pyssla, lyssna på sagor, besök Liseberg, bygg ditt eget pappersflyg, grilla korv ute och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg