onsdag 23 augusti 2017

Baltic flipper flytväst

Baltic flipper flytväst

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Baltic flipper flytväst

Flytväst från Baltic hos Widforss. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Vi erbjuder alltid gratis fraktalternativ, oavsett köpesumma, med många leveransalternativ.


Leksaker är förknippat med glädje. Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss. Köp flytväst på Stadium. Om Flipper varit i vatten så torkar den snabbast om den hängs på galge. Vi på Baltic vill bredda flytvästens användbarhet och slå ett slag för flytande mode.


Snygga, moderiktiga, bekväma båtkläder med den extra inbyggda fördelen att de också är godkända flytvästar ! Precis som alla andra 50N- flytvästar ställer de krav på simkunnighet. Sportig design med snygg passform! Just i denna kategori behöver vi väl inte förklara hur essentiellt det är att använda flytväst. Se till att anpassa storlek efter person, särskilt viktigt när det gäller barn. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Baltic Flipper är en vändbar flytväst med dunväst-look som passar lika bra på som vid vattnet. Västarna har samma funktion som vanliga flytvästar och är godkända enligt 50N-standarden. Under mer än år har Baltic levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort dem till Europas största tillverkare, med återförsäljare i ett 50-tal länder. Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken.


Baltic flipper flytväst

Lätt att simma och hålla sig flytande i. Vändbar design med en marinblå sida och en röd sida. Fyra kraftiga midjeremmar med snabbspännen håller västen på plats vid fall i hög fart. Båda sidor har två fickor fram med dragkedja. Flipper är en unisexmodell och tack vare att materialet är indelat i många sektioner, får västen bra passform på både killar och tjejer. Information regarding the cylinder retainer mounted on inflatable lifejackets manufactured by Baltic Safety Products.


Read mor in our information folder. Den mångsidiga västen Flipper har två sidor. Vill du byta färg vänder du enkelt och smidigt västen ut och in och du får ett helt nytt utseende. Välj färg efter humör Känner du dig trött på färgen på västen?


Då är det bara att vända den ut och in så får västen ett nytt utseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg