onsdag 23 augusti 2017

Gardinupphängning tips

Få inspiration kring gardiner samt hjälp att hitta rätt gardinstänger och tillbehör. Lär dig om gardinmodeller och gardinupphägningar online på Hemtex. Oavsett vilken funktion du vill att din gardinuppsättning skall uppfylla, så hoppas vi kunna ge dig några tips och råd längs vägen!


Vi har delat in våra gardinuppsättningar i tre nivåer: enkla, lite svårare och medelsvåra. Blanda ellet byt ut olika gardinupphängningar. Välj gardiner med knytban veckban hällor, kanal, öljetter franska veckband eller hissgardiner.

Vilken längd ska gardinen ha? Gardiner: Sveriges bästa tips att att hitta snygga gardiner och hänga dem rätt - en enkel steg för steg guide från Inredningsvis. Bostadsblogg Vad man väljer för material och färg på gardiner är en personlig smaksak! Men att hänga gardiner så att de får rummet att se större och högre ut funkar för alla hem.


Du hänger dina gardiner för lågt (trolla fram takhöjd!) Oftast vinner ett fönster, och hela rummet, på att inte gardinen skymmer rutorna (och ljusflödet). Här är fem gardinmisstag – och tips på hur du undviker dem – för att få rummen i hemmet att nå full potential. Till skillnad från vad många tror är det inte fönstrens mått du i första hand ska följa när du väljer längd på gardinstång.


Om du behöver rå tips eller vill ha ett kostnadsförslag är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt besök på plats hos dig. Du bokar ditt besök genom att klicka här. Självklart kan du också kontakta din närmaste Moogio-butik på mail eller telefon, eller komma förbi butiken!


Det här var toppenbra tips ! Tycker att det är klart snyggast att fästa skena i taket, men vill inte riktigt dölja fina stucken. Att sätta upp eller handla gardiner online kan vara svårt. Vi delar med oss av våra allra bästa gardintips kring fållfix, långa gardiner och mönster. Om gardinupphängning sitter precis i fönsterkanten kommer det se trångt och instängt ut. Ett annat bra tips när du ska hänga upp dina gardiner är att de hellre ska vara något för långa än lite för korta.


En del böljande gardintyger blir mycket dekorativa om de ligger lite på golvet. Ring till gardinstång Kirsch rund ring inkl. Det trillar in frågor nästan dagligen både här, över mail och på instagram rörande mina gardiner. Köksgardinerna är de vi tvättar mest, eftersom de utsätts för mycket smuts och os från matlagningen. Det kan också vara skönt att få skydd från stark sol när man sitter och äter.


Ett tips till köket är därför att välja en gardin som du enkelt kan ta ner, och som låter dig justera ljusinsläppet – en hissgardin är ett bra val. Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Vi har gardinsskenor med ett, två eller tre spår, i både raka delar.

Men precis som jag skriver finns det knappt någon snygg inspiration att hitta på det temat, och jag själv föredrar ju gardinlöst i de fall hellångt inte funkar. Inspireras av reseguider och få restips från andra medlemmar. Hitta semestern hos oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg