torsdag 24 augusti 2017

Bästa resesajten 2014

Sveriges bästa resesajt. Trots att vår tillvaro blir allt mer digitaliserad måste vi ibland förflytta oss fysiskt till andra platser. Då är det någon av nätets resesajter som vi vänder oss till. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.


Bästa resesajten 2014

Vinnarna av Travelers’ Choice award bestäms av återberättelser och åsikter från tusentals användare av sajten TripAdvisor runt om i världen. Drefvets redaktion har slagit sina kloka (?) huvuden ihop för att utse de bästa spåren från det gångna året. Istanbul, Rom och London – bästa resmålen i världen. Nu kan du boka boende till schyssta priser på de populära destinationerna hos Secret Escapes.


Här har ni resultatet. Få saker förstör starten på en resa som en usel sittplats på flyget. Trots det lämnar många resenärer stolsplaceringen till slumpen.


Bästa resesajten 2014

Förutsatt att du reser med ett bolag där du kan välja stol när du bokar eller checkar in på nätet så kan du själv paxa bästa möjliga lediga stol. De satsar på att erbjuda sina kunder högsta möjliga kvalitet på sina tjänster. Bra översikstavla där du lätt hittar din weekendresa och ditt resmål, välj tidsperiod och pris så ser du resultaten på kartan.


Kryssningsrederiet tilldelades på onsdagen Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa rederisajt för Birka. Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor.


Så går urvalet av bästa hotell till. Då fick XCen lättare facelift med bland annat ny front, men framför allt blev dieslarna mer konkurrenskraftiga. Bensinmotorer finns, men i väldigt blygsamt antal på begagnatmarknaden. En kanonmotor är den raka Skövde-sexan på tre liter och 3hästkrafter.


I reseklassen var det påkostade Ving. Att svenskarna väljer Resia som bästa bokningssajt är fantastiskt roligt, och ett kvitto på att vårt fokus på en bra kundupplevelse har gett resultat. För de flesta av oss är semesterdagarna de viktigaste dagarna på året, och därför är kundmötet så mycket mer än bara en ren bokning. Saker jag lagat, sådant många uppskattade inklusive jag och mina nära. Topplistan är en ”shortlist” – Alla vinerna är mycket prisvärda.


Bästa resesajten 2014

Se guldrutan med aktuella expertbetyg under varje vin. Spännande är att majoriteten av årets bästa svenska serier var debutanter, från C More till Netflix och Viaplay. På topplistan: Vinerna med högsta totala externa expertbetyg. BÄSTA AV – Röda boxviner på Systemet.


Samtliga Röda bag in box-viner på vår lista är mycket prisvärda. Se Guldrutan med aktuella expertbetyg under respektive boxvin! I denna artikel tänker vi koncentrera oss på rödvin på box. Gunilla har valt ut de tre bästa som passar till sommarens buffémat.


Detta generösa och fruktiga vin har inslag av vinbär, björnbär, mynta och vanilj. Allt om Mat har genomfört sin största boxvinsprovning för året. Hela 1st boxar har provsmakats och i denna artikel tänker vi kika lite närmare på de bästa vitvinsboxarna. Intresset för suvar fortsätter att öka.


Suverän balans mellan funktionalitet och enkelhet, prestanda, stil och komfort. I vårt tycke är det här den absolut bästa plattan just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg