torsdag 24 augusti 2017

Myshörna barnrum

Fynda populära varumärken till barnrummet! Massvis av barninredning till låga priser! Låga Priser hos Jollyroom. JaBaDaBado för barnrummet! Snabb leverans och fri retur!

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för myshörna barnrum. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande.


Det kan vara bra att redan i planeringsstadiet av ett barnrum fundera på hur myshörnan ska se ut och var den ska placeras. En platsbyggd variant, likt den i barnrummet på bilden, sparar dyrbar golvyta samtidigt som den erbjuder ett par extra förvaringsmöjligheter. Inredningstips och idéer för barnrum.


Här samlar vi våra och experternas bästa tips för dig som ska inreda barnrum – allt från fina barnrumstapeter till möbler, dekorationer, textilier och pyssel du kan göra tillsammans med barnen.

Inspireras av roliga idéer och praktiska förvaringslösningar för barnrummet. Jag skulle behöva lite inspiration till vår sons barnrum. Vår myshörna ser ut så här: Mot ett hörn har vi satt två fransdraperier. Bakom dem (inne i myshörnan ) har vi en lampa med lite dämpat sken (en måne från Ikea). På golvet ligger ett tjockt duntäcke med ett påslakan runt.


Det är vikt tre gånger, vilket gör att det blir väldigt mjukt och skönt. Ovanpå det har vi lagt en filt. Idag har jag fixat en myshörna till barnrummet.


Vi har flyttat ut Harry’s lilla säng eftersom han bara sover uppe i sin loftsäng och hängt upp Zoe’s sänghimmel där under. Finns det något rum som är härligare att inreda än ett barnrum ? Här kan vi låta fantasin och kreativiteten flöda till max. Vi har samlat ett helt gäng lekfulla idéer och riktigt fin inspiration till barnrummet. Från klätterrep till griffelfärg, dockskåp på väggen och sagolandskap i taket.


Här är inredningsproffsens bästa tips på hur man inreder barnrum på bästa sätt. Bland annat kan du inspireras av Carolina Gynnings fina barnkammare.

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Den här lilla hörnan fungerar just nu mest som ett mysigt ställe att bygga en koja eller läsa en bok. Otto har sovit i den lilla järnsängen tidigare, som för övrigt är ett av mina bästa ”blocket-fyn men har nu vuxit ur den och Gillis är fortfarande för liten.


Så i stället för hyllan gjorde vi en liten myshörna – perfekt för att läsa böcker eller bara hänga lite i. Vi köpte en likadan lampa som vi har i Eddies sovhörna, molnet från IKEA. Sen valde Colin ut en hel radda med fotbollsspelare som han ville ha upp på väggen. Denna pin hittades av Chia-hsuan Lin. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Antingen sitter man själv med fötterna i golvet och gungar lite fint fram och tillbaka och bara njuter, eller så har man en kompis som glatt puttar på för lite mer fart. Sittpåsarna kan också användas som en roliga typ av gunga. Barnrum till pojkrum….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg