fredag 18 augusti 2017

Känslor för någon man aldrig träffat

Självklart kan man få känslor för någon man bara träffat två gånger! Men har man otur så faller man för någon som inte har riktigt lika starka känslor som en själv. Det kan bero på många saker.


Personen kanske helt enkelt inte är en känsloperson, har svårt att visa sina känslor eller så är den helt enkelt inte lika intresserad som man själv är. Men nu har jag beställt en resa till USA och jag var bara tvungen att berätta för honom eftersom jag såååå gärna vill träffa honom. Så vi kommer nu att träffas när jag åker till USA.

MEN, nu har jag en ny kille och jag börjar få fram alla dessa känslorna igen för den amerikanska killen. Om din partner anklagar dig för att vara otrogen kan det vara för att hen själv känner stor skuld över sina känslor för någon annan. Par delar ofta väldigt mycket personliga detaljer mellan varandra.


Men när din partner börjar dela lika mycket detaljer om någon annan är det ett tecken på att hen är. Man kan emellanåt uppleva att känslorna försvinner från den man älskar. Men känslor kommer och går och kommer ofta tillbaka.


Stress, förändringar i omvärlden och inom familjen, som din sambo gått igenom kan medföra att man behöver tid för att ställa om sina tankar och känslor. Jag ska äntligen få träffa denna killen som jag känt i alla dessa år men är sjukt rädd för hur mina känslor kommer vara. Jag skulle aldrig få för mig att gå bakom ryggen på min pojkvän, men är sjukt rädd att när jag väl är i situationen kommer jag kanske vela göra något jag ångrar eftersom det förmodligen är en once in.

När man kör leken Jag har aldrig kan det vara svårt att komma. Haft känslor för någon annan när jag varit i ett. Känslor för någon man aldrig träffat ? Tror nog att många av er känner igen er i denna situationen och jag tror tyvärr det nu har hänt mig. Man vet aldrig vad en annan människa har gått igenom eller har för känslor om en situation. Tvivel på sig själv för att man är i den situationen man är, tvivel som resulterar i en panikångestattack en ensam lördagskväll för att man känner just det, ensamhet och rädsla att alltid få vara ensam.


Vad vi hade förut är inte relevant för mig just nu för mannen jag levde med i år finns inte längre. Han har raserat den bilden, han är en främling för mig. Men jag ska erkänna att jag inte vill att han ska träffa någon ny, jag vill inte att han ska må bra, jag vill att han ska lida. Man är så trasig att det inte funkar att dricka te och äta bullar för att komma över någon.


Och då sveper man en halv flaska whisky och hånglar med någon i en taxi och även om det känns förjävligt dagen efter är de där millisekunderna klockan tre en lördagsnatt någonting, någonting som sprakar och knäpper och det kan vara skönt att känna något. Kan de känslor som nu väckts vara inbillning? Det var många år sedan min man dog. Vårt samliv gav mig tyvärr aldrig någon större tillfredsställelse. Vågar jag träffa min nya kontakt i levande livet, han vill det.


Jag är osäker och undrar om det finns någon risk med det som jag inte tänkt på. Terapisnack är ett psykologiforum för dig som har frågor om psykoterapi, panikångest, självkänsla, relationsproblem, relationsbekymmer, otrohet, svartsjuka och mycket mer. Som medlem kan du själv ställa frågor och få svar av andra medlemmar som är intresserade av psykologi.

Det är helt gratis att bli medlem och det tar bara någon. Vems namn dyker oftast upp? Det är förmodligen just han som har starkast känslor för dig.


Om det är din pappa eller chef som dominerar listan behöver du fler män i ditt liv – registrera dig på Match nu direkt, där finns massor av dejtsugna singelkillar och det kostar inget att bli medlem. Teoretiskt sätt har det aldrig varit så lätt att träffa någon , med tanke på tekniken, sociala medier, dejtingappar och ”relationsrörligheten. Men ändå är det så många som är singlar.


Den där djupa känslan av att man kommer att vara ensam för alltid och inte kommer att kunna bli förälskad. Finns det varningstecken man ska se upp med redan på dejtningsstadiet? Ja, träffar man någon som verkar för bra för att vara sann så är det säkert också så.


En person med narcissistiska drag höjer ofta den han nyss träffat till skyarna, sätter personen på piedestal och blir passionerat förälskad. Jag hade snackat med en kille i kanske ett och ett halvt år, vi snackade mer och mer. Kan man älska någon man aldrig träffat ? Ena stunden var vi på G sen småtjaffsade vi (jag gillade det) och sluta snacka.


Några dagar senare började vi snacka igen, sedan fortsatte det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg