tisdag 29 augusti 2017

Händig man sökes

Händig man sökes

I näst sista avsnittet av Händig Man Sökes hettar det till ordentligt när killarna kämpar om tjejernas kärlek. Hos Nahrin måste Adde och Stophe ta i ordentligt om de ska klara av att göra klart vardagsrummet nu när dem bara är två killar kvar. Och hos Filippa börjar humöret hos killarna tryta när.


Händig man sökes

Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan. Se Händig Man Sökes och fler av de bästa serierna online på Viaplay. Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor.


Däremot inledde en medarbetare i produktionen ett förhållande med en av hantverkarna – som egentligen skulle dejta Johanna Björk. I del fem av Händig Man Sökes vill Filippa se mer hud och utmanar killarna att jobba i bar överkropp när dom ska renovera hennes kök. Tre kvinnor dejtar sex olika män var under tre veckor – samtidigt som killarna hjälper dem med olika husprojekt. Vad kommer John att råka ut för då och hur går det för Anna och lordens planer?


Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Det här handlar om John, en hemlös ung man med författardrömmar som lever i skuggan av sin far den Store Journalisten.


Det handlar om John, en dagdrivare som bor i London på 80-talet. Han vill egentligen skriva en roman som han vill skriva på sin pappas gamla skrivmaskin. Vi gör det här för att det är en rolig grej, säger deltagaren Johanna Björk, 3 från Vellinge utanför Malmö.


Händig man sökes av Jöns Hellsing var en trevlig bok att lyssna på när jag åkte fram och tillbaka till jobbet. Detta kan bli Johns chans. Inte för att han är särskilt händig , men att komma bort och få vara ifred och kunna skriva på den där boken som han så länge har haft i huvudet. I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras. Jag vet inte varför, men jag började läsa boken med förväntningarna på att det skulle bli en kärleksroman, men se de tankarna fick jag revidera under läsningens gång.


Självaste konceptet är så jävla löjligt, givetvis vill väl de flesta kvinnor ha en riktig och händig man men det är urlöjligt att göra ett program om det. Jag fortsätter lyssna mig igenom ljudböcker på löpande band. Sist ut är Jöns Hellsings trilogi, den första delen, “ händig man sökes ”. Handlar om en kille från England som hamnat lite snett i livet och söker ett jobb som hantverkare på ett gods i en avlägsen by.


John är en dagdrivare med en dröatt skriva den stora romanen. Jag har aldrig varit händig och mina julklappspaket har alltid kunnat skiljas från de övrigas genom sin knölighet. Direktör Sandh var en föga händig man och det beredde honom svårigheter att passa in fönstret.


Tre självständiga tjejer som alla bor i varsitt hus har två gemensamma drömmar, att renovera sitt hus och hitta den stora kärleken. Intervju med Jöns HellsingJöns bjöd upp mig till hans kontor i Stockholm, där han tillbringar dagarna med sitt vanliga jobb. Vi satt och samtalade i ett trevligt. Att han har tummen mitt i handen när det kommer till att svinga en hammare är inget som bekommer honom.


Hon har inte skött det snyggt, säger han i programmet. Läs mer - annons - Alla tv-program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg