måndag 28 augusti 2017

Hundpensionat örebro

I vårt stora utbud finner du regntäcken för hund och mycket mer. Hitta dina favoriter här! I natursköna Tysslinge drygt mil utanför Örebro får vi din hund att må bra och njuta av livet. Vårens kursutbud är nu utlagt! Hundpensionat nära dig i Örebros län.


Vi rastar hundar som bor i Örebro från Mosås i söder och Lillån i norr.

Vi är ett hunddagis som tror på utevistelse med långa promenader i skog och mark. För att kunna ta del av prisgarantin måste vi veta vilket hundpensionat det gäller och vad deras pris är, samt om dom erbjuder personal över natten och vilka andra tjänster dom erbjuder för att kunna ge er den bästa matchningen. Vid prisgaranti gäller inga rabatter Varmt välkomna med eran förfrågan. Har hjälp av ett antal hundvana familjer.


Igår fick flickorna Samantha och Xavi skön massage från Natascha#128512;det uppskattades enormt mycket utav dem. Vi är det lantliga hundpensionatet där hundarna får spendera mycket tid utomhus. Jag driver rastningen tillsammans med hundrastarna Niklas, Mia och Ing-Marie. Här går vi långa promenader och hundarna får leka i stora inhängande lekhagar på pensionatets område.


Ett underbart dagis, med underbara hundar.

Vi strävar efter att hundarna ska få ett så bra dagis som möjligt, med stabil och lugn miljö. Välkommen in till Hundkojan! Jag har ett litet hundpensionat på landet i lugn miljö, utanför Genarp, en halvtimme från Malmö och Lun österut.


Skall du flyga från Sturup är det bara km till flygplatsen. Det finns boxar inne och varje box har dessutom en egen rastgård med egen ”farstu”, så hundarna kan vara ute och njuta eller ligga inne i ro , vilket de vill. Ett centralt beläget hunddagis på norr i Örebro ! I vår mysiga lokal har vi ett väldigt familjärt dagis inrett med soffor och fåtöljer så att hundarna ska känna sig som hemma. Här tar vi promenader anpassade efter hundarna och det blir mycket gos, lek och aktiviteter.


Nu har vi slutat med Drop-In-k. Jag tar inte längre emot några nya hundar. DogBuddy har pålitliga hundpensionat runt om I Orebro. Hunddagiset ligger minuter från Arboga, minuter från Örebro flygplats och timme och minuter från Stockholm Arlanda samt minuter från Västerås flygplats.


Adressen till hunddagiset är Runeberg Johanneslund 5och ligger strax efter Götlunda samhälle (GPS-koordinater). Pensionatet ligger minuter från Arboga, minuter från Örebro flygplats och timme och minuter från Stockholm Arlanda samt minuter från Västerås flygplats. Ett dagis där vi umgås, gosar och är aktiva med hundarna, ett dagis som bryr sig. Känner du att du lämnar din hund ensam för mycket? Stressar du hem på luncherna för att gå ut med din hund?


Då är hundforum det perfekta alternativet! Vi tar hand om din hund och katt när du inte har möjlighet att göra det själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg