onsdag 9 augusti 2017

Jourhavande kompis telefon

Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. Behöver du någon att tala med? Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Mer information finns på jourhavandekomp. Jourhavande Medmänniska.


Ibland behöver du dela dina upplevelser, tankar och känslor med någon som lyssnar.

De som sitter i jouren är själva unga och inga experter. De vill vara ett stö en första kontakt och en hjälp till självhjälp. Du kan vara ett stöd för unga i vår chatt. Vill du hänga, spela fotboll, baka eller göra andra roliga. Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad.


Testa hur bra ditt företag syns på internet. Omsorg, stöd och hjälp Värnamo kommun varnamo. VÄRNAMOVisa vägbeskrivning.

Saknar du någon att prata med? Här hittar du jourhavande kompis på nätet. Oavsett vem du är eller var i Sverige du befinner dig så kan du chatta med jourhavande kompis.


Röda Korsets telefonjour. Du är anonym och de som svarar i chatten är också anonyma. Att engagera sig för andra är bland det finaste som finns. Många av våra frivilliga berättar också att det handlar lika mycket om att ge som att få tillbaka! Bilder Här kan du skicka med bilder (jpeg, gif eller png), max st per fråga.


Vi är inga psykologer eller kuratorer utan finns där som en lyssnande och stöttande kompis ! Vi chattar om allt ifrån skolstress och kärlekskrångel till allvarligare frågor som psykisk ohälsa och utanförskap. BRIS Vuxentelefon — för vuxna om barn. Då kan du chatta med en jourhavande kompis på ungdomsförbundet.


Det är ett projekt där unga människor chattar och talar i telefon med andra unga människor, som skriver eller ringer för att de är ledsna, arga eller ensamma. Man är en jourhavande kompis , helt enkelt, och finns där en stund för sina medmänniskor. Vill du se fler volontäruppdrag kan du klicka här för att söka bland alla uppdrag på sajten. In this situation, make sure that you also have someone to talk to, such as friends, family or a professional.


De som svarar i telefon ska vara under när de börjar, men inte yngre än år.

De som ska bli jourhavande kompisar genomgår två dagars utbildning och deltar sedan i regelbundna utvärderingssamtal. Vi tar emot samtal från barn och unga upp till år. I Sollefteå kommun finns inte någon socialjour, men under kontorstid kan du alltid nå en socialsekreterare inom kommunens individ- och familjeomsorg för akut hjälp.


En film om att vara jourhavande kompis. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg