onsdag 23 augusti 2017

Familjerätt norrköping

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Vårdna boende och umgänge. Information om att skiljas när man har barn. Samverkansteamet erbjuder ett tvärprofessionellt stöd till föräldrar och barn och strävar efter att skapa skräddarsydda insatser.


Vi är en ledande advokatbyrå i regionen och vi sysslar främst med affärsjuridik men har också specialister inom ekonomisk familjerätt och brottmål. Mamman ombeds ta kontakt med familjerättsenheten för att fastställa faderskapet.

Vare sig du behöver hjälp med familjerätt eller brottmål kommer din jurist eller advokat hos oss hjälpa dig. Vi tillhandahåller kvalificerad juridisk rådgivning till huvudsakligen privatpersoner men även företag. Jurist i Östergötland som hjälper dig med de flesta lagliga frågor. Oavsett var i livet du befinner dig kan saker inträffa som gör att situationer i vardagen kan bli svåra att hantera.


Anhörig- och kunskapscenter På Anhörig- och kunskapscenter kan du som anhörig få stö någon att prata med och möjlighet att träffa andra med liknande erfarenheter i gruppverksamheter. Familjerätt norrköping. En karriär som advokat är ett extraordinärt anrop.


Att bli Offentlig försvarare i norrköping är dock ett enormt åtagande när det gäller tidsengagemang och finansiella investeringar. Därför är det viktigt att lära sig så mycket om yrket som möjligt innan du börjar på en karriärväg som advokat i.

Vi upprättar de flesta skrivelser och avtal på distans, men för större uppdrag där personligt möte önskas kommer vi till dig. Vi bistår dig med affärsjuridik, fastighetsrätt, entreprenadrätt, familjerätt och allmän juridik. Norrköpings Kommun , Norrköping. Din Juridiks jurister är experter på.


Vi åtar oss uppdrag från dig var du än bor. Vi har medarbetare över hela Sverige som kan hjälpa dig med olika. Vår styrka är vårt täta samarbete med dig som klient och engagemang för ditt bästa. Vårt mål är att erbjuda snabb, kvalificerad och resultatinriktad juridisk rådgivning. Våra klienter består av privatpersoner, föreningar samt mindre företag.


Vi företräder även kommuner i samband med tvister och processföring. Välkommen att kontakta oss. Hos oss hittar du en stor bredd av rådgivare med specialistkompetens inom allt från skog och lantbruk till lönerådgivning och miljö. Vi har en bred kompetens och har alla kompetensområden på kontoret. Arvs- och familjerätt.


Flera av Glimstedts advokater och jurister är specialiserade på rättsliga frågor som uppkommer i familjerelationer. Om ni har gemensamma barn sedan tidigare tar ni också kontakt med familjerätten. Då kan ni få faderskapshandlingarna hemskickade för påskrift.


Det familjerätten behöver ha uppgift om är följande: Om barnet inte är fött än behöver vi få veta beräknat födelsedatum för barnet, samt båda föräldrarnas namn och personnummer.

Advokaterna Enetjärn och Landberg. Vi är framförallt verksamma i frågor gällande vårdna boende och umgänge och därtill tillkommande uppdrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg