fredag 18 augusti 2017

Hur mäter man snoppen

Genom att avvika från dessa regler är det inte alls svårt att mäta samma penis som var 13cm i den första metoden som 18cm-23cm. Ställ en fråga i tråden om det är något du inte förstår. Ibland pratar man bara om Erect Girth (EG).


EG brukar då vara det största värdet eller ett medelvärde av flera mätningar, oftast tre stycken, basen, mitten och toppen. Så EG är en aning luddigt och oftast anger man mer specifikt vilken metod man använt.

Så detta var en utförlig post om hur man på ett korrekt sätt mäter en penis. Hur mäter man snoppen ? Linn Heed svarar på frågor om sex och samlevnad. Jag och frugan har en fundering, lite nyfiken.


Omkretsen är ju inget konstigt, men hur gör man med längden? Men om man mäter på sidan så blir den ju typ 2cm längre än om man mäter från framsidan. Vill du mäta ett slappt organ bör du dra ut det tills du känner motstån och sen mäta från rot till ollon.

Storleken av din penis beror på mängden blod i din kropp. Och hur fungerar Xtrasize? Du behöver inte vara orolig då du, och din snopp, fortfarande växer och kommer att göra det tills du är ungefär år. Det är som det är sagt bara att ta tag och hålla i! WEBBTEST: Snoppen - vad kan du om den lille rackaren?


Normal snoppstorlek - ska hjälpa män – Män som lider av BDD har en snedvriden bild av hur de ser ut och tillbringar onödigt mycket tid med att oroa sig över sitt utseende. Detta inkluderar även bekymmer över sin penisstorlek. Det här är en normal penisstorlek och så mäter man omkrets på snoppen.


Många människor finner det livsviktigt att veta hur stor ens snopp är och hur den mäter sig med andras, men då bör man först göra sig insatt i hur genomsnittet faktiskt ser ut idag. När den är slak eller vid stånd? Men det går, och RFSU vet hur man gör. Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen.


Blygdbenet sätter ju stopp så du får ju inte in mer än centimetrarna på ovansidan. Med linjal på ovansidan. Men oavsett hur många centimetrar man får ihop blir den ju varken större eller mindre än den faktiskt är, eller hur.

Jag har haft sex med killar som har haft både små och stora kukar och om man bortser från hur min personliga idealkuk ser ut, så har det verkligen varit tekniken som avgjort. Mitt bästa tips är således, work what you have! Och, du kan ju alltid se till att bli bäst i världen på oralsex och en massa andra sköna grejer! I serierna Svett, Målbrott, Bröst, Snoppen och Snippan pratar tonåringar om allt det där man funderar på, men kanske inte vågar prata om när man går igenom puberteten. Bacillakuten: Snoppen och snippan.


Vi träffar barn och läkare och lär oss om näsor, snippor och snoppar, vinterkräksjukan, förkylningar, hosta, astma, stukade fötter och ben. Varför blir vi sjuka och hur blir vi smittade? De används för att få fram hur vin temperatur och luftfuktighet varierar med höjden. Under ballongen hänger instrument, som mäter lufttryck, temperatur och relativ fuktighet, och en sändare som skickar ner data till en mottagarstation.


Förr följdes ballongen med radar för att få fram hur vinden varierar med höjden. Först mäter man byggnadens invändiga mått i varje våningsplan (källare, plan och så vidare). Alla utrymmen i en bostad kan inte utnyttjas lika bra. Därför delar man sedan upp den uppmätta ytan i boyta och biyta (i svensk standard betecknad boarea och biarea). Om du någon gång funderat på hur stor snopp du skulle ha haft om du vore man kan du sluta fundera och börja räkna nu.


Eftersom flertalet frågor är av personlig och kroppsnära karaktär kan det vara värt att poängtera är att absolut inget av det du fyller i nedan sparas över huvud taget. Inget kan heller kopplas till din person.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg