måndag 22 juni 2015

Sj problem idag

Boka din resa mellan Göteborg och Stockholm med MTR Express – Det moderna snabbtåget. Sveriges nöjdaste tågresenärer enligt Svenskt Kvalitetsindex. Sitt avskilt i våra suites! Allt detta hittar du på vår trafikinfo-sida!


Sj problem idag

Please enable JavaScript to view the page content. Sök station eller tågnummer. Under torsdagsmorgonen har SJ haft problem med sin hemsida. Det gick inte att boka biljetter där. Vi fick precis ett meddelande om det här, säger Stephan Ray på SJ :s pressavdelning.


Det var vid niotiden på torsdagen som som SJ :s hemsida slutade fungera. Tänk därför på att uppdatera dina sekretessinställningar i Messenger för tillåtelse av tredjepartsinformation. Då ska det inte vara något problem för oss att hjälpa er med era frågor. Tvärbanan:Inga spårvagnar stannar vid Karlsbodavägen och Norra Ulvsunda. Använd gärna reseplaneraren för att hitta det bästa alternativet för din resa.


Sj problem idag

SJ är ett aktiebolag som ägs av svenska staten med uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg och erbjuder tågresor i egen regi och på uppdrag av nationella och regionala trafikmyndigheter. Bli SJ Biz-kund redan idag ! Som företagskund hos SJ får ni rabatt redan från första resan – helt utan förpliktelser. Ju mer ni reser desto större blir rabatten. Självklart får ni rabatt även när ni köper resa hos er resebyrå.


Vi arbetar på att åtgärda felet så fort som möjligt. Prognos saknas för närvarande. Boka och köp din tågresa med SJ här. Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik!


Sj problem idag

Ett 20-tal tågavgångar kommer att inställas under fredagen, enligt SJ. Det är en följd av företagets brist på personal och fordon. Ja, vi har problem med våra system i nuläget. Jag ber dig avvakta så ska det snart fungera igen”, skrev företaget i ett svar till en drabbad kund. Alla kanaler drabbade.


Annie Edwards, presskommunikatör på SJ , uppgav för Aftonbladet att såväl hemsidan som appen och resebutikerna påverkades. På grund av tekniska problem gick det under morgonen inte att köpa biljetter via SJ :s bokningssystem. Vi beklagar de här störningarna och de problem de orsakar för våra kunder.


En allvarlig olycka inträffade idag när ett SJ -tåg krockade med en personbil. Problem att boka biljetter med SJ. Både SJ och SL har haft stora problem under fredagen. Hemsidorna har legat nere, det har varit svårt att köpa biljetter och få trafikinformation.


Det är ett allvarligt och komplicerat fel som kommer ta ti sa Lovisa Åbom, pressinformatör på SL, till ABC tidigare idag. Just nu är det störningar i pendeltågstrafiken på grund av ett omfattande signalfel och det är reducerad trafik mellan Stockholm C och Älvsjö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg