måndag 15 juni 2015

Grupphandledning med yrkesverksamma

Grupphandledning med yrkesverksamma

Skickas inom 2-vardagar. Grupphandledning : med yrkesverksamma inom vård och omsorg Mona Pertoft, Birgitta Larsen (Häftad) Provläs. Tipsa en vän 3kr Antal. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma. I denna fjärde upplaga har en bilaga om etiska riktlinjer för handledare uppdaterats.


Grupphandledning med yrkesverksamma

Här beskrivs grupphandledningens komplexitet på ett tydligt och pedagogiskt sätt. De handleddas yrkeskunnande ökas, breddas och fördjupas så att klienten får god behandling och service. Det är ett gemensamt kvalitetssäkrande arbete som sker regelbundet med en utifrån kommande handledare.


Pertoft mona - grupphandledning - med yrkesverksamma inom vård och omsorg - (häftad) - böcker - Ginza. Könsaspekter i grupphandledning 7. De organisatoriska ramarnas inverkan på handledningsgruppens process 8. Handledningskontrakt i en grupphandledning 9. Gruppen som tillgång eller hinder i handledning 11. Syftet med studien är att undersöka specialpedagogers syn på handledning för det kollegiala lärandet samt de möjligheter och utmaningar specialpedagoger möter när de handleder. Modern tysk grammatik Övningsbok med Facit.


Kerstin Rydén, Ingemar. Yrkeskunnandet breddas och fördjupas så att god behandling och service ges. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).


Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Den ska därför inte ses som en kostnad utan som en investering för framtiden. Med den här artikeln hoppas jag kunna motivera dig att satsa på utveckling för dina medarbetare och därmed i företagets framtid. Vidare undersöks hur grupphandledning kan bidra till personalens välbefinnande samt vilka egenskaper handledaren bör besitta.


Studien utgår från en hermeneutisk forskningstradition med en kvalitativ ansats. Undersökningen bygger på semistrukturerade intervjuer med fyra yrkesverksamma personer med erfarenhet av grupphandledning. Den har dock några understrykningar samt ett par ”hundöron”.


En matnyttig bok som. Vad kännetecknar denna handledning med inriktning på yrkesverksamma i arbete med människor? Läs mer Författarna visar en modell för grupphandledning och beskriver olika användbara strategier och tekniker. Som avslutning får läsaren följa en ny grupphandledares tillkortakommanden och framgångar. Kursen riktar sig till yrkesverksamma inom området hälsa, vård och omsorg med högskoleutbildning om minst 1hp.


Denna utbildning bedrivs med studietakt och är fördelad enligt följande: två dagar på studieorten i början respektive slutet på kursen och en nätbaserad träff i mitten av kursen. Den sker utifrån ett integrativt synsätt där anknytningsbasera systemteoretisk och traumateoretisk teoribildning används. Den förkortade versionen av begreppet, grupphandledning , används också i litteraturstudien. Något som vid första påseendet verkar fullständigt lovvärt.


Professionell handledning kan genomföras på ett flertal olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg