måndag 8 juni 2015

Gillar han mig test

Peruker av hög kvalitet - Peruker - Snabb leverans! Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Gillar han dina blider på sociala medier t. Det är svårt att veta om ens crush gillar en tillbaka.


Det är egentligen bara den personen som vet men om ni gör några av de här sakerna finns det en chans. Gör FRIDAS test och se om din crush gillar dig.

Har han eller hon sagt att den gillar dig? Han åker en lång väg för att få träffa dig, han gör planer med dig även om det kanske blir stressigt för honom. Om han anstränger sig på det här sättet är det ett gott tecken. Testet som avslöjar: Är han intresserad?


Linnea Isaksson oktober 1. Få en hint i VeckoRevyns test ! En kille som gillar dig vill vara med dig, så ofta han kan. Vad ni gör är mindre viktigt, bara ni är tillsammans.

Om en kille gillar dig hör han av sig. Han vill inte riskera att sjabbla bort det ni har. Kanske ringer han varje dag, bara för att du inte ska glömma av honom. Asså oohwwww, det händer mig jämt. Jag blinkar med ena ögat och iggar sen!


Han håller om dig i en folkmassa, snuddar ständigt vid dig och vill hela tiden vara dig nära när ni är ute bland era vänner! En annan sak som tydligt pekar på att han gillar dig är att han hela tiden visar att han uppmärksammat saker du gillar – eller inte gillar. För om man drar upp sina strumpor eller fixar till dem i din närvaro så är det säkert att han gillar dig då han försöker se så bra ut kan bara kan när han är med dig. Om han lägger sina händer på höfterna och råkar peka mot du vet va så vill han (kanske omedvetet) att du kollar dit. Anar du att din kompis är egentligen vill mer än att bara vara vän?


Han pekar mot sitt könsorgan. Men under kvällarna så brukar han ta på mig. Hur test för att se om han gillar mig Oavsett om du har en crush på en långsiktig vän, har börjat dejta någon nyligen eller försöker fortfarande att känna in hur en kille du har sett flera känns verkligen om dig, uppmärksamma små, subtila signaler han ger. Tyvärr, många människor.


Så vad säger kroppsspråket? Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta, bryt ihop och kom igen, typ). Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag?


Att vilja tala med någon och att göra det på ett öppet sätt med ett kroppsspråk som tydligt visar, det är bra tecken.

Hur vet man om en kille gillar en visar han alltså med sitt kroppsspråk! I dessa tester brukar det ofta vara just frågor. Men tyckte han detsamma om dig? Tyckte han att du ”bara” var ännu en ny vän eller låg det romans i luften? För att avslöja hans sanna känslor gäller det att vara uppmärksam både på vad han säger och vad han gör.


Att gilla någon är samma sak som att vara intresserad av någon, och är hen det kommer hen också att testa på och undersöka sådant så säger att du gillar. Musik, filmer, böcker och aktiviteter du pratar om kommer snart också vara del av din dejts vardag. Här kommer några tecken att hålla utkik efter för att få reda på om han är intresserad och gillar dig.


Han kommer ihåg saker du sagt. Test : Talar ni samma kärleksspråk? Jag har stött på många par i terapirummet som inte förstått vidden av begreppet kärleksspråk. Det finns många sätt att ge uttryck för sin kärlek.


När en kille gillar dig, han betalar mer uppmärksamhet åt vad du har sagt, gräver han djupare in i dina ord och försöker räkna ut deras dold mening. Så, om han tar upp något som du har pratat om tidigare, och du räkna han kommer ihåg saker du säger - det är möjligt att det är för att han gillar dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg