fredag 19 juni 2015

Imagoterapi kungsbacka

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka. Integrativ psykoterapi baserad på modern kognitiv likväl som psykodynamisk teori och meto samt på forskning om affekter och anknytning. Kunskap som tar dig ett steg längre i din relation. Eva Berlander grundade Svenska Imagoinstitutet, ett utbildningscentrum med det långsiktiga målet att skapa en.


Båda parter får tid att berätta om upplevelser i relationen utan skuldbeläggande eller anklagelser. Både inriktning och omfattning av terapin skiljer mellan samtalsterapeuter och därför kan det vara bra att jämföra med någon mer samtalsterapeut i Uppsala eller med andra samtalsterapeuter på orter i närheten av Uppsala i Uppland. Inspirationsguide nr (2014/1) för personlig utveckling ledarskap Födelse och död i livets kretslopp Döden har varit föremål för mina funderingar under.


Här finner ni all information om ! Målet är att skapa trygghet och kontakt istället för avstånd och rädsla. Ni får nya insikter om er själva, er partner och lär er att skapa trygghet igen i er relation genom att verkligen lyssna för att förstå. Gunnar Eckerdal, överläkare på Palliativa teamet vid Hallands sjukhus i Kungsbacka , som jag nyligen pratade med menar att det inte finns några ”besvärliga” patienter, utan bara en fråga om hur vi hanterar varje möte – oavsett dess ingredienser.


Imagoterapi bygger på utvecklingspsykologi och modern hjärnforskning. This directory holds the names and contact information of over 13Imago Therapists and Educators representing countries. Find a relationship expert near you. Formatet for efteruddannelsen er x dage externat i København samt døgn internat på et kursussted syd for Kungsbacka , som er nemt at komme til med tog og bus fra København - og med færge fra Jylland.


Brochure og ansøgningsskema kan hentes ned fra hjemmesiden (se under Danmark) - eller du kan få det tilsendt over email.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg