fredag 26 juni 2015

Actionfilmer 2013

Hitta nya och gamla favoriter bland actionfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Action movies, movie release dates.


Det är inte så ovanligt att actionfilmer blandas med andra filmgenrer. Särskilt vanligt är det att blanda action med thrillers (actionthriller), drama, komedier och äventyr. Det finns också filmer som blandar action och science fiction.

Se även science fiction-film och katastroffilm. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! Taken och man on fire är två actionfilmer med liknande handling med två skådisar Liam neeson och Denzel washington. Artiklar i kategorin Svenska actionfilmer Följande sidor (av totalt 55) finns i denna kategori.


Ondskan vaknar till liv på nytt. Evil Dead så kommer snart mer. Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier.


Jag skulle vilja ha lite tips på bra actionfilmer för 11-åringar.

I år har vi verkligen serverats med massor av. Har en son som har börjat gilla kriminalare och actionfilmer. Vill inte ha för blodigt såklart, men det kan ju vara 15-årsgräns då vi sitter med honom och tittar. Sen gärna lite andra bra tips för barn som vuxit ur tecknat. Listan fylls på och uppdateras kontinuerligt.


För ett år sedan berättade Liam Neeson att han är färdig med actionfilmer. Cold Pursuit är den senaste actionfilmen och den här gången är Liam sur på någon som mördat hans son, eller något. Laura Dern är med på ett hörn också.


Spänningsfyllda thriller- och actionfilmer har helt klart sin charm, men ibland är det skönt att må bra efter en film istället för att sitta hemma i soffan med hjärtat i halsgropen. Speciellt när det är minusgrader utomhus. Dirty Harry -stjärnan spenderade 80-talet genom att medverka i actionfilmer som Plötslig Impact (Firefox), City Heat och The Dead Pool, vilket bevisar att även i 50-års åldern hade han fortfarande vad det krävdes för att få våra hjärtan att slå. Tre helt ok actionfilmer Hallå därute!


Man kan väl föra legitima argument för att vissa av mina picks inte riktigt är att betrakta som rena actionfilmer. Men, men, det beror väl på hur man definierar genren. Sen var detta lite on top of my head.


Två av vårens stora amerikanska actionfilmer genomför den plan som september-kaparna aldrig lyckades fullfölja – att attackera Vita huset. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar.


Men temat är också vanligt förekommande i actionfilmer , där en ond skurk hotar att släppa ut ett virus i världens storstäder.

Genren har även ett större djup än bara dödliga och smittsamma sjukdomar. Här är en kort hyllning av. Tester på actionkameror. Läs vilken actionvideokamera som vunnit bäst i test och köp rätt kamera direkt.


Se här vilken som är den bästa videokameran idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg