tisdag 16 juni 2015

Smyrna göteborg

En kristen oas för Göteborg och världen. EN FAMILJ - MÅNGA PLATSER. Vårt uppdrag är att vara medvandrare och vägvisare till ett liv. Vi vill vara en kristen oas för Göteborg och världen. Vi håller också alphakurser och konfirmationsundervisning.


Kafe med billiga priser och trevligt bemötande i av slappnande.

Samtidigt som gudstjänsten finns det särskilda samlingar för barn i Äventyret där man får sjunga, leka mm. Församlingen driver en second handbutik på Ringögatan vars vinst går till socialt arbete i främst u-länder. Här säljs möbler, kläder, tyger, porslin, böcker m. Det mesta finns att hitta! Vi fyller på med nya varor inför varje försäljning, och vid öppningstid ringlar kön ofta lång utanför.


Här möts människor från hela Göteborg för att fynda ”miljövänliga” second hand-varor eller bara ta en fika. Vill du lämna saker går det bra att göra det när. Show less Read more Senaste predikningar Play all.

LIVE Lördag kl på TBN Nordic Dr. Vi är så glada för samabetet att kunna sända denna viktiga gala på TBN Nordic. Gala Live på Lördag kväll och Predikan med Denis Mukwege på Söndag förmiddag.


Temat är Hur följer jag Jesus? Julkonserter Stjärnfyllda julshower och harmoniska julstämmor. Njut av tonerna från Den sjungande julgranen och massor av andra julkonserter under Julstaden. Smyrnakyrkan Göteborg smyrna. LP-kontakten vänder sig till dig med beroendeproblem och som vill ha stöd och motivation att förändra din livssituation.


En lång process har landat i en bred uppslutning kring beslutet att bygga ny kyrka i Frihamnen. Den är administrativ huvudort för provinsen med samma namn. Estradsamtal, olika seminarier, Choralen-sånger och Springsteen-mässa står bland annat på programmet. Höstmötet inleds ikväll klockan med ett samtal mellan Tomas Sjödin och Britta Hermansson om det som håller och ger bärkraft i livet.


Vi har ingen självklar syn på det. Medlemmarna är själva medlemmar i någon kristen församling och har en personlig tro på Jesus Kristus. Här finns möbler, kläder (dam, barn, herr), mattor, prylar, böcker, porslin, leksaker, textilier med. Full Gospel står för hela evangeliet som det framställs i Bibeln.


Mötena kungörs på Göteborgs Stads anslagstavla här på goteborg. Du kan se och lyssna på mötet i direktsändning.

Här kan du söka efter handlingar och protokoll från kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och stadens nämnder och bolag. Välkommen till Saronkyrkan i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg