tisdag 9 juni 2015

Motiverande samtal ljudbok

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Köp ljudböcker hos Adlibris till lågt pris. Ladda ner och börja lyssna direkt i mobilen.


Provlyssna på ljudboken innan köp. Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid.


Vi erbjuder även individuella samtal i livsstilsförändringar och personlig utveckling. Ljudbok skulle alltså kunna vara ett sätt att motivera dig själv. Miller och Stephen Rollnick. Skickas senast imorgon. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Boken vänder sig till föräldrar och anhöriga som oroar sig över kommunikationen med de växande barnen. Man får lära sig sätt att samtala som väcker motivation utan att skapa motstånd hos den man talar med. Metoderna heter MI ( motiverande samtal ) och CRAFT. Beredd När personen är beredd att prova en förändring bör samtalsledaren stimulera till beslut och stötta personens idéer och tankar om hur det ska gå till.


I dessa tio kortfilmer kan du se samma samtal med Hanna, producerade för utbildningspaketet ”MI för polisen” i samarbete med Projekt Karin. Här får du tips på hur du lägger upp ett motiverande samtal för självmotiverande påståenden och lathunden BÖRS. I det motiverande hälsosamtalet kan vi hjälpa dig att göra en handlingsplan. Din handlingsplan hjälper dig att sätta gränser och skapa nya rutiner kring områderna mat motion, mental återhämtning och sömn. Första samtalet är kostnadsfritt.


Motiverande samtal ljudbok

Du behöver ingen remiss för att komma på samtal till oss. Handbok i motiverande samtal utgör ett komplett paket för att lära sig MI, både för yrkesverksamma och studerande. Boken innehåller de teoretiska grunderna i MI, sex samtalsguider för en kort intervention, ett pedagogiskt upplägg för att lära sig metoden samt en mall för återkoppling från kollegor. Liria Ortiz, författare, psykolog och lärare i motiverande samtal : ”Istället för att övertala eller övertyga kan det vara mer effektivt att lyssna och kompromissa. Att plocka fram någon annans inre drivkrafter är mycket mer effektivt än att försöka pådyvla sina egna.


Innehåll: Teori och övningar för kompetensbyggande av MI färdigheter. MI som förhållningssätt (MI-andan) och aktivt lyssnande, BÖRS. Boken innehåller många tydliga exempel på MI- samtal okaries, tandlossning, munhygien, mat, dryck och tobaksbruk.


Läsaren får en förståelse för metoden och kan direkt tillämpa den. Den är framförallt framtagen för att utveckla mer hälsosamma vanor men går utmärkt att använda även i professionella sammanhang för att motivera till förändring, inspirera personal eller sätta sig in i kunders behov. Motiverande Samtal är en evidensbaserad modell anbefallen av socialstyrelsen.


Kerstin Wixe, en av Sveriges främsta kulturjournalister, möter tio av våra mest älskade författare i samtal om skrivandet och författarlivet blandat med personliga tankar och funderingar. Samtalen bygger på ljudupptagningar från litteraturscenen Kontext, där Kerstin Wixe är ständigsamtalsledare. Hur kan motiverande samtal (MI) vara en hjälpsam metod i samtal om smärta? MI (eng.


Motiverande samtal ljudbok

Motivational Interviewing – MI) har utvecklat ett speciellt förhållningssätt och särskilda samtalsverktyg, och är en utmärkt metod att utforska motstån framkalla och förstärka motivation samt hitta vägar till inre styrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg