fredag 5 juni 2015

Industrilampor vintage

Industrilampor i flera modeller och färger på lager. Brett sortiment av musikinstrument, noter, strängar och tillbehör. Vintage lampor, vintage industrilampor och andra vintage saker, hittar du hos OddLiving.


Moderna lampor och vintage lampor till alla rum och inredningsstilar! Hos Reforma handlar du all typ av belysning så som taklampor, vägglampor, bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor.

Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. Då är vår kategori LAMPOR ett hett tips! Våra lampor är noga utvalda och i riktigt gedigen kvalitet med snygg finish och fint arbetade detaljer. Jagar du efter riktig industriell inredning? Handla lampor på nätet hos Fröken Fräken, ett stort utbud av märken till rätt pris.


Pendelarmatur Vintage i Krom. Vi har bl a lampor från House Doctor.

Pendelarmatur Vintage i kromat utförande En armatur i en klassisk tidlös design, inspirationen till denna vackra armatur har hämtats från tidigar industrilampor. Armaturen har ett kromat metallchassie med tidstypiskt ventilation i toppen och passande takbox. Odd Living webshop - Inredning och kläder som du inte hittar på andra ställen. Vi designar och producerar själva utan mellanhänder med stort fokus på kvalité.


Allt som för tankarna till gamla verkstäder och fabriker passar in i denna kategori. Bor stolar, lampor, lådor och skåp av olika slag i järn, plåt, zink, betong och grovt trä med vintage och patina – Det är vackert det för oss som gillar inslag av industri i hemmet. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Här hittar du allt från industrilampor till nötta träbord.


VINTAGE LAMPA SKAPAR STÄMNINGSFULL BELYSNING. Belysningen kan lyfta ett helt rum. Mixa LED och Halogen, Kombinera taklampor för spridd belysning samt punktbelysning med vägglampor. Glöm inte att lysa upp rummens hörn.


Det ger mer rymd och en trevlig helhet. Vintagelamporna med Art Deco inspiration är populärt just nu. Lampor som starkt speglar den industriella inredningstrend som går över landet.

Med tanke på att lampan just har ett stort fokus inom denna inriktning blir de än mer eftertraktade. Gamla industrilampor , pinnstolar och bord. Precis så där som jag vill att en antikbutik ska se ut. Efter timmar av fyndarfläng hämtade jag andan med John på den här filten hemma i trädgården.


Våra vintage -varor Kontakta oss Tyck till om oss Mina Sidor - Följ Dukat - Dukat - med Nytt och Vintage. Bredast sortiment av klotlampor och globlampor. Bygg din egen armatur.


Lys upp ditt hem med lampor och ljus! Förnya hemmet med en vacker bordslampa med mässingsdetaljer eller investera i en fin fotogenlampa från Karlskrona Lampfabrik. Sök här om du letar belysning såsom taklampor, bordslampor och golvlampor.


Kanske hittar du din favorit vintage lampa, retro lampa, sencondhand lampa eller art deco lampa som passar just ditt hem eller inredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg