torsdag 25 juni 2015

Kolla andras sms

Om du planerar att leva med honom, gifta dig och skaffa barn så är det bara att direkt lägga ner alla tankar på att läsa hans sms och kolla hans samtal i smyg (nej, du kan inte göra det från din telefon). Du måste bestämma dig. Lämna honom, eller lita på honom? Har hört att man kan från sin mobil genom en app se en annan mobils sms och smfra grejer om båda laddar ner samma app.


Jag undrar om ni har nån aning om detta.

Jag och tjejen har Androi så jag vill på något sätt se hennes mobil,se hennes sms , vad hom har gått in och sätt på igenom mobil. Nära hälften av alla svenskar tjuvläser andras sms. Enligt en ny undersökning har svartsjuka kvinnor och män det allra svårast att låta sin partners inkorg vara i fred. Jag vet att det är fel, men har gjort det ändå, säger Charlotte som ibland har kollat sin pojkväns mobil.


Om någon trafik för sms eller datauppkoppling senare ändå syns på räkningen finns det sannolikt ett dolt spionprogram som skickat information om inkomna samtal och sms. För att ta bort spionprogrammet behövs ett antivirusprogram. Antivirusprogrammet kan också användas för att hitta spionprogram på mobilen.

Vissa verkar tycka det är typ förbjudet att tjuvkika på andras sms om dom tex glömt kvar mobilen på bordet eller liknade vafan så fort nån glömmer mobilen så. Min man går igenom mina raderade sms. Jag tror jag blir vansinnig på den svartasjuka idioten snart! Om någon olovligen läser annans e-post eller sms så kangärningen bestraffas som datorintrång eftersom båda handlingarna innebär attman bereder sig tillgång till en uppgift som är avsedd för automatiseradbehandling (BrB kap 9c§). Via sms -tjänsten Vem äger fordonet?


Tjänsten är avgiftsbelagd och kostar kronor per skickat sms (teleoperatörens avgifter tillkommer). De SMS , som skickas till spionen, lämnar inga spår i måltavlans telefon. Men de kan dyka upp på fakturan. Flera sajter lovar att det inom kort kommer uppdateringar, som eliminerar denna risk.


Men tills vidare bör spionen försäkra sig om att måltavlan har obegränsat utnyttjande av SMS i sitt abonnemang. Här får personen du kollar reda på vad du sysslat med. Du är inte anonym längre.


Tänk efter innan du kollar chefens inkomst! Från och med den juni i år har Skatteverket infört nya direktiv så att privatpersoner inte kan ta reda på inkomstuppgifter anonymt via nätsidor och sms. Personen vars uppgifter granskas får hem brev för.


Jag har hamnat i en situation som fått mig att börja undra hur vanligt det är att läsa sin partners sms.

Jag lägger inga moraliska aspekter i det hela, utan undrar bara läser ni er parners sms , mail osv? Vet partnern i så fall om det? Tacksam för många svar! Företag har länge kunnat kontrollera personers inkomster genom att ta kreditupplysningar på dem.


Jag var också tillsammans med en som levde med mobilen mellan benen typ, i kallingarna, duschade med den, sket med den och lämnade typ aldrig mobilen synlig och själv. I början la jag inte ens märke till sånt, för jag brukar inte bry mig om att kolla andras mobiler, sms eller nått. Visst vore det skoj att veta vad grannen tjänar? Kanske kolla om han eller hon har verkligen har råd med den där flotta bilen som du själv så gärna önskar att du stod som ägare till.


Det är enkelt att kolla grannens lön och det finns flera vägar att gå för att ta reda på vad människor i din omgivning tjänar. En man i Borås installerade ett spionprogram på sin flickväns mobil och övervakade allt hon gjorde. Han kollade sms , varenda internetsida jag var inne på. Tog jag en bild så kunde han se det. Tänk dig att allt du gör i din mobil, den kan någon annan se, säger kvinnan till GT.


En kort stund därefter får du ett svars- sms med information om det fordon som har det aktuella registreringsnumret. Kan du inte ta emot sms från oss? Det kan bero på hur din operatör hanterar betaltjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg