måndag 29 juni 2015

Etthundra mil genre

Skickas inom 1-vardagar. Hennes man har stuckit och hon tvi. Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.


Etthundra mil genre

En romantisk men ej problemfri kärlekshistoria. En road-trip genom Storbritannien där det brittiska klassamhället gestaltas. Mer om utgåvan Mycket gott skick.


En slags roadtrip och spännande berättelse om klasskillnader i England och om hur en god gärning kan förändra allt. Etthundra mil av JoJo Moyes Pocketbok Printz Publishing. Boken har st läsarrecensioner. Gillar du feelgood- genren är detta en bok för dig! Tillbaka till sökresultatet.


Dottern Tanzie är mest irriterande eftersom hon ska vara blåögd och charmigt barnslig hela tiden. Sonen Nick är okej, jag vågar inte riktigt klaga på honom. Det hamnar väldigt nära hjärtat och känns väldigt lätt att relatera till. Och om de gör det “ kommer deras problem attvara över?


Jojo Moyes har lyckats igen. Men kommer de att hinna? Hon skriver böcker i feel-good genren.


Humoristiska böcker om vanliga människor med lyckliga slut, men också tänkvärda och sorliga på en gång. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Av den bästsäljande författaren till Livet efter dig, Sophies historia och Sista brevet från din älskade kommer här hennes senaste roman som tar dig med på en oförglömlig roadtrip genom Storbritanniens klassamhälle.


IT-miljonären Ed har hamnat i en insiderhärva. Jess Thomas’ liv suger. Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.


Etthundra mil genre

Jag är, etthundra mil från dig på väg i natten. Snöyra och sparsamt med trafik. På radion är det stjärnornas musik. Tusen dryga kilometer ner till värmen i din famn, tänker jag i höjd med Söderhamn. Vi är långt ifrån varandra, ändå nära på nå´t sätt.


Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor. Nicky är tonåring och i skolan blir han mobbad av en annan pojke som en dag gör honom så illa att han tvingas till akuten.


Etthundra mil genre

Det är inte historien om en bil. Fyra personer och en gigantisk fisande hund. Den har lagom många huvudkaraktärer (två vuxna, en tonåring, ett barn, en hund). Lagom många parallellt löpande berättartrådar.


Ett bra berättargrepp med olika kapitel ur olika personers perspektiv (och inget i kursiv stil).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg