tisdag 16 juni 2015

Singelliv säsong 1

Gustav går på en dejt, medan Nancy går ut för att hitta en tjej att leka vuxenlekar med. Amanda har fått en match på Tinder med en brandman. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Amandas singelliv börjar bli komplicerat när det finns flera killar på kö.


Singelliv säsong 1

Deolinda drar i väg på en weekendtripp. Kevin går ut på en tisdag för då är många singeltjejer ute. I Grekland får Sara till tre dejter.


Sofie åker till sin syrra på Mallorca igen och har bortamatch. Jonas är sugen på närhet och går på ravefest. I Singelliv får du följa unga singlar på vift i dejtingdjungeln. I Singelliv får du lära känna sex singlar. Amanda James, år, från Västervik är en av deltagarna i Singelliv säsong 2. De har under några månader filmat sig själva och i programmet delar de öppenhjärtigt med sig av hur det är att leva som singel – med allt vad det innebär.


Amanda ska till Stockholm och festa, men allt går emot henne. Nancy går ut för att hitta någon att hoppa i säng me men får problem. Dennis är väldigt trött på att vara själv. Josefine är förtjust i en kille som hon bjuder ut.


Det här är Gustav Thuresson i Singelliv säsong 2. Sofie Lövström är år gammal och kommer ursprungligen från Sandviken men bor nu i Stockholm. I programmet Singelliv berättar hon varför hon är singel och varför det är så svårt att träffa en kille idag. Streama alla avsnitt av Singelliv gratis på TVPlay!


Gillar fart och kickar, är alltid på språng. Har haft idéer på uppfinningar som hon tycker borde finnas. Söker drivet hos en kille och någon som kan lita på henne. Track shows, follow friends and. Serien följer unga singlar i dejtingdjungeln.


Ett folkbuskspel om en skrothandlare och hans son. I denna, den första säsongen , spelas Herbert av Lennart Lundh. I rollerna: Sten-Åke Cederhök (Albert) Lennart. Sofie från säsong av Singelliv avslöjar vad som hänt sen programmet.


Singelliv säsong 1

Alex får reda på att hans föräldrar ska skiljas och han måste flytta varannan vecka. Avsnitt Säsong — Avsnitt 1. Strax därpå får även Amanda tråkiga nyheter. På Sjukans avdelning för obestämda mag- och hjärtsjukdomar finns tre patienter som tycks trivas oförskämt bra.


De är diversearbetaren Bert Hersby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg