måndag 15 juni 2015

Äta i new york

Lågpriser på hotell i New York. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Äta i new york

Spesialpriser i Aetas Soi Ruamrudee Boka Aetas Soi Ruamrudee nu! Det finns tusentals med restauranger och många nya öppnar dörrarna varje år. Och barer, frukostställen, diners, snabbmatshak, kaféer och delis … Här har ni några av de restauranger vi gillar bäst! För att äta en måltid av högre standard välj en av restaurangerna som har fått ett ”Time Out- eller Zagatmärke”. De sitter oftas på restaurangens fönster eller dörr.


Om du inte vill äta en hel pizza finns det massor av ställen som säljer pizza slices. Vad du än är sugen på så kan du få det. Men det finns en man som var igång med det här långt innan det var det trendigaste du kan göra: Melvin Major Jr. Här hittar du en lista med mina favoritställen, du kommer garanterat inte att bli besviken. Det är reggae, det är puls och det är utsökt karibisk mat.


Äta i new york

Här får du Jamaica i New York. Så goda majskolvar och fantastiska små rätter. Miss Lily’s är ett litet ställe med en härlig atmosfär. Vi är två, och lär vara borta fem dagar.


New York - Seat24: I New York finns mat från hela världen. Hur mycket ska man räkna med? Om man exkluderar shopping och hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg