torsdag 18 juni 2015

Hur får man en tjej intresserad

Hitta en partner snabbt här. Henrik Fexeus, 3 är tankeläsaren och beteendevetaren som tidigare skrivit en bok om hur man läser andras tankar. Nu är han aktuell med med boken ”När du gör som jag vill” som handlar om hur vi påverkas av andra – och om hur vi kan få igenom vår vilja. Det kan bero på många saker.


Personen kanske helt enkelt inte är en känsloperson, har svårt att visa sina känslor eller så är den helt enkelt inte lika intresserad som man själv är. Och visst gör det ont att inse att ens crush kanske bara ser en som en kompis eller som ett tidsfördriv.

För att få en tjej intresserad behöver man visa henne uppmärksamhet. Dessa små saker får en att förstå om en tjej är intresserad eller inte. Här ska vi försöka reda ut vad du kan göra för att öka dina chanser att få henne intresserad. Hur får ni tjejer att bli mer intresserad.


Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar varför hör han inte av sig, visade jag mig för intresserad , prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar. Det är den amerikanska tidningen Allure som har tagit reda på hur killar tänker kring dejting, relationer, sex -och allt däremellan.


Men jag tyckte det var jobbigt med tjejer och visste inte hur man skulle pussas elelr nåt.

En dag frågade hon chans på mig och då gick jag bara med på det under förutsättning att vi inte skulle pussas #128539; Påminner mig lite om tecken nr. Flickor märker lätt om du fortfarande kommer ihåg saker som de berättat för dig för länge sedan. Att vara romantisk visar hur speciell en person är, och det betyder att visa att du vet – bättre än någon annan i världen – vad som gör henne unik.


Bryt kontaktbarriären. Det finns flera sätt att röra en tjej utan att vara sliskig. Vårt första tips om hur man kan få en flicka intresserad av dig är att vara säker. Detta kan ske genom kvarhållande blickar, att man rör henne försiktigt på armen när man pratar med henne och att man tar sig tid att lyssna och förstå när hon pratar. Flickor är inte alltför förtjust i den tysta, blyga typen, så att du bättre skulle börja öva ditt självförtroende öka tekniker.


Låt inte ett samtal stall och undvika att se genera tjejer vill ha en man som kan vara en beskyddare och en ledare. När man börjar dejta någon så får man räkna med att några av de första gångerna ni ska ses kanske inte blir av. Men om det händer för ofta så finns det en risk att hon bara försöker få er dejt att rinna ut i sanden. Hur gör man då för att få en tjej att förstå att man är intresserad ? Man gör det indirekt, man säger det inte rakt ut. Det man inte ska göra är att helt plötsligt ta en tjej som man har varit kompis med ett tag åt sidan och allvarligt berätta för henne att man har känslor.


Bara om man är lättklädd på krogen kan det komma flera killar och försöka ta hem tjejen för ligg. KROGEN = Tjejerna får uppmärksamheten över deras utseende. Allting som är gratis, trevligt!


Tjejer tar gärna emot gratis öl på krogen.

Använd ditt fotoalbum och låt tjejerna få ta del av ditt vardagsliv och dina intressen. Killar med många bilder i sitt album brukar ha lättare att få kontakt. Våga ta första steget och skicka ett meddelande. Skriv något personligt så hon får en känsla av vem du är. Hur ska jag visa en tjej att jag är intresserad ? Igga en snap för att personen ska gå och tänka på varför och därav bli mer intresserad ? Har hört attbäde killar och tjejer dras till de man inte kan få.


En flicka som är intresserad av dig kommer vanligtvis omedelbart att le när du startar en konversation med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg