måndag 20 maj 2019

Styrelseutbildning stockholm

Styrelseutbildning : Få medlemsrabatt när du går någon av våra utbildningar. Styrelseansvarsförsäkring: Du får möjlighet att teckna en styrelseansvarsförsäkring – exklusivt tillgänglig för dig som är medlem. Har du dessutom tenterat och är certifierad styrelseledamot blir det extra förmånligt. Välkommen att nätverka med intressanta personer under en styrelselunch. Kärnan i vår kompetens är kunskapen om ledarskap.


Det gäller oavsett om vi arbetar med Executive Search, Management Audit, Interim Management, Second Opinion.

Här hittar du företagsledning- och styrelseutbildning i Stockholm för dig som arbetar som styrelseledamot, styrelseordförande eller VD. Intresserade kan välja valfritt tillfälle. I vår grundläggande 1-dagars styrelseutbildning får du lära dig mer om vad som krävs av en styrelseledamot och arbetet i styrelserummet, samt hur du startar upp ett aktivt styrelsearbete. Mycket populär styrelseutbildning.


Mer om Företagsledning- och styrelseutbildning Vad är vd- och styrelsearbete? Ett företags ledning är den grupp med människor som sammansätts för att ta de verkställande besluten inom företaget och som därmed innehar den verkställande makten. Ledningen tillsätts av företagets styrelse.


I denna styrelseutbildning går vi igenom styrelsens roll, ansvar, strategiska och operativa arbete samt det regelverk som styr.

Allt för att få ett effektivt samspel mellan ägare, styrelse och VD. I en dynamisk styrelse är det viktigt att jobba effektivt och modernt. Jag har hela mitt liv varit nyfiken och utvecklingsmotivera därför kändes det naturligt att komplettera min mångåriga styrelseerfarenhet med en styrelseutbildning. Lista: Tio aktörer som erbjuder styrelseutbildning Som Executive Assistant kretsar ens arbete till stor del kring såväl företagets ledningsgrupp som styrelse.


Genom att gå en utbildning i styrelsearbete får du inte bara bättre koll på hur allt fungerar - ditt jobb kommer också bli både lättare och roligare. Detta evenemang har redan ägt rum. Women In Progress är kunskapsföretaget som synliggör, utvecklar och säkerställer kvinnors kompetens i styrelse och ledning. Vi erbjuder bland annat några av.


HSB Stockholm förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få deltagare. Vi meddelar anmälda deltagare vid inställd kurs. Kursavgiften debiteras bostadsrättsföreningen via faktura. Grundläggande föreningskunskap för dig som är aktiv i en ideell förening (ej bostadsrättsförening).


Programmet är ett samarbete med Stockholm Center för Civil Society Studies vid Handelshögskolan i Stockholm. Lär dig allt du behöver veta och lite till! Som forskare har Gunnar fokuserat på ledarskap, lärande och innovation i komplexa utvecklingsuppdrag.


Anmälan senast mars. Utbildningen som är utvecklad efter energiföretagets specifika behov ger en god inblick i styrelsearbetets processer och ansvarsområden, och hur din insats kan bidra på bästa sätt. Kamratstöd Genom Kamratstödet skapar vi tillsammans en nykter träffpunkt där vi kan koppla av, fika, lära sig något nytt eller skapa av gammalt.

Skicka även PDF-fakturan till följande e-mailadress, t. Sista anmälningsdagen har passerats. Visa aktuella evenemang. Sankt Eriksgatan 11 Sankt.


En del av Handelshögskolan i Stockholm Topprankad utbildning för erfarna chefer, ledare och specialister. På SSE Executive Education förser vi organisationer och deras ledare med ny kunskap, nya tankesätt och nya verktyg för att på ett framgångsrikt och resultatdrivet sätt kunna driva sina verksamheter in i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg