fredag 17 maj 2019

Psykoterapeut göteborg

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Erfaren psykolog för livets alla skeden. Välkommen att boka en tid. Legitimerade behandlare i Göteborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! På vår utbildningsklinik tar studerande emot patienter för psykoterapi till reducerat pris. De arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.

Psykologer i Göteborg finns att hitta i alla delar av staden, såväl centrum som i Hisingen, Högsbo och Älvsborg. I texten nedan kan du läsa om hur du enklast möjligast hittar en bra psykoterapeut i Göteborg , hur mycket en session vanligtvis kostar, samt vilka typer av terapi som erbjuds. I Göteborg erbjuder vi effektiva psykologiska behandlingar för dig som upplever dessa symtom, du får behandling i en omhändertagande och professionell miljö hos psykologer som arbetat med denna problematik i många år. Psykoterapeutprogrammet är en vidareutbildning för psykologer, läkare med specialistkompetens i psykiatri eller barn- och ungdomspsykiatri, socionomer, eller för den som har en annan motsvarande yrkesexamen från högskola.


En legitimerad psykoterapeut bedriver självständigt psykoterapi inom offentlig eller privat verksamhet. Psykoterapeutprogrammet är en påbyggnadsutbildning i psykoterapi som riktar sig till psykologer, socionomer, läkare med specialistkompetens inom psykiatri eller barn- och ungdomspsykiatri eller personer med annan motsvarande examen. Du som går i en kommunal gymnasieskola i Göteborg eller är boende i Göteborg och går i en fristående gymnasieskola, kan komma till gymnasieskolans psykoterapimottagning Humlan för individuell psykoterapi, samtal eller rådgivning. Reducerat pris via landstinget.


Landstingssubventionerad tjänst. Modern psykologisk handledning. Jag är legitimerad psykoterapeut , specialpedagog och symboldramaterapeut. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.


Med en stor mängd påbyggnadskurser och erfarenheter kring psykiatriskt arbete, neuropsykologisk bedömning, personlighetsbedömning, adoptionsutredningar och i synnerhet KBT (kognitiv beteendeterapi). Talar mycket bra engelska. Psykoterapimottagning vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet.


Om vår psykoterapimottagning. Kursledare för utbildningen i Stockholm och Malmö är Lis Johles, leg psykolog, leg psykoterapeut och handledare.

Projektansvarig är Peter Stjernfeldt, Sverigehälsan AB. Inom S:t Lukas möter du legitimerade psykoterapeuter och legitimerade psykologer med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vår socialt arbete och idéburna organisationer. För att bedriva psykoterapi ska man vara legitimerad psykolog eller vara legitimerad psykoterapeut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg