tisdag 21 maj 2019

Keltas isabelle atsiliepimai

Sveiki atvykę į Isabelle laivą! Kelto Isabelle detalūs kajučių aprašymai ir kita aktuali informacija apie keltą į Švediją Ryga - Stokholmas. Jeigu ieškote būdo, kuriuo galėtumėte nesunkiai nuvykti maršrutu Ryga – Stokholmas, keltai į Švediją – puikus pasirinkimas.


Unsubscribe from Liutauras Grauslys? Specialios saunos laive įrengtos konferencijų dalyviams.

Isabelle rasite modernias konferencijų sales, kuriose gali būti net iki 3konferencijos dalyvių. Begalinį džiaugsmą vaikams teikia vaikų žaidimų kambarys. Pritaikymas prie neįgaliųjų. Maršrutas Ryga – Stokholmas yra populiariausias maršrutas, kurį renkasi daugumą vykstančių į Švediją, tad vietos vasaros metu ir prieš ar po švenčių. Keltų bilietai Klaipėda-Karlshamnas, Klaipėda-Kylis, Liepoja ar Ventspilis į Travemiundę ar Nineshamną ir kitos keltų linijos parankiomis kainomis.


Tikslius išvykimo ir atvykimo laikus žiūrėkite keltų tvarkaraštyje. Noriu palikti teigiamą atsiliepimą, nes daugumai viskas blogai.

DFDS keltai į Kylį puikūs, keliavome su šeima likome patenkinti. Pradedant bilietų užsakymų. Heide parką gavome nuolaidą. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Keltai Tau surasti geriausią!


Vilkijos keltas „Vilkynė“ – upinis motorinis keltas per Nemuną, reguliariai perkeliantis keleivius ir transporto priemones tarp Vilkijos (Kauno r.) ir Pavilkijo (Šakių r.). Tai vienintelis per Nemuno upę keliantis keltas Lietuvoje. Nelaimės metu keltas buvo nutolęs apie kilometrų nuo kranto, o vandens temperatūra Rygos įlankoje buvo tik šiek tiek aukščiau nulio. Vyro ieškota iki vidurnakčio, bet rasti nepavyko. Užsienio reikalų ministerija BNS sekmadienio vakarą informavo, kad išsamesnesnės informacijos apie įvykio aplinkybes kol kas neturi.


Keltų linija Ryga-Stokholmas jungia Latviją ir Švediją. Ją aptarnauja keltas Isabelle. Kelionės trukmė: val. ISABELLE LAIVAS SVEIKI ATVYKĘ Į ISABELLE LAIVĄ! Mėgaukitės patiekalais švediško stalo restorane Buffet Tallink, à la carte restorane The Dining Room.


Liniją aptarnauja keltai Isabelle ir Romantika, plaukiojantys kartus per savaitę kiekviena kryptimi.

Naujasis keltas „Megastar“, keltas „Star“, keltas „Silja Europe“ ir dar tik pradėtas statyti keltas „MyStar“ yra patys moderniausi keltai Baltijos jūroje ir užtikrina susisiekimą jūra nuo ankstyvo ryto iki vėlumos. Birželio mėnesį keltas plaukia trečiadieniais ir šeštadieniais. Liepos ir rugpjūčio mėnesiais – antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais.


Tallink keltai turi patogiausią keltų tvarkaraštį. Rezervuoti vietas ir gauti patvirtinimą būtina bent dienas prieš. Mūsų keltas pajuda iš Klaipėdos uosto lygiai 19:30. Užeinu į savo kajutę – ji atrodo tikrai didesnė, nei nuotraukose!


Manęs laukia valandos kelionės Baltijos jūra – vasarą labai ramia, rudenį ir žiemą kiek labiau banguota. Siūlome Jums leistis į nepamištamą kelionę jūra su laivais Isabelle arba Romantika. Aplankykite Švedijos sostinę Stokholmą. Susipažinkite su miesto istorija lankydami muziejus bei senamiestį.


Mėgaukitės šou pasirodymu, pusryčiaukite bei vakarieniaukite laivų kavinėse, leiskite puikų laiką su savo šeima.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg