onsdag 29 maj 2019

Kyrkans familjerådgivning växjö

Det kan vara par, familjer och ensamstående som har problem i sina nära relationer. Mottagningen har en särskild beredskap att möta existentiella frågeställningar och är en resurs i kyrkans olika verksamheter. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Svenska kyrkans familjerådgivning V. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym.


Kyrkans familjerådgivning växjö

Hit kan man vända sig vid problem i parrelationen och för egna samtal, men även för annan familjeproblematik. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Växjö Pastorat är ett trossamfund. Testa kostnadsfritt i tre månader. Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.


Om du inte vet vem du ska ringa till kan du alltid ta kontakt med kretsordföranden Fredrik Hollertz på fredrik. Det spelar ingen roll vilken religiös tillhörighet ni har. Ni kan kontakta er församling för mer information om kyrkans familjerådgivning.


Kyrkans familjerådgivning växjö

Kostnaden varierar från gratis till upp till fyrahundra kronor per samtal. Vi kommer när du behöver oss. Du kan vara anonym om du vill.


KyrkA vill förhindra en alltför hög arbetsbelastning för de anställda, få arbetsgivaren att lägga mer resurser på löner, kompetensutveckling och personalvård. Detta begrepp motsvarar katolska kyrkans och latinets begrepp parochia, liksom Engelska kyrkans och engelskans parish. Kyrkan behöll dock administrationen med stift, ärkestift och domkapitel (även kallat konsistorium). Kyrka och prästgård med pastorsexpedition finns i Växjö. Till församlingen hör också ett kapell i Älmhult, där gudstjänst firas regelbundet.


Arbetsplatsbeskrivning. Kontakta oss Du är alltid välkommen att kontakta oss i Kyrkans Akademikerförbund. Vänd dig i första hand till dina fackliga förtroendemän i din stiftskrets. I kap § kyrkoordningen står det att: ”Försam-lingens grundläggande uppgift är att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission”. Vi är specialiserade på frågor som rör parrelationen.


Kyrkans central för det svenska arbetet är en specialenhet inom kyrkostyrelsen. Välkommen med din partner eller som enskil styvfamilj, föräldrar och barn, syskon – vad som är en familj bestämmer ni. Familjerådgivningen är öppen för alla oavsett sexuell läggning eller religion. Framtiden för kyrkans familjerådgivning i Helsingborg ser mörk ut.


Logga in eller För att läsa artiklar behöver du vara prenumerant på Kyrkans Tidning. Varje vecka pågår massor av. På Kyrkan familjerådgivning finns också kunskap och utrymme för de som önskar att tala om vilken betydelse tro och livsåskådning kan ha för parets, familjens och de närståendes relationer. På våra mottagningar arbetar sex erfarna familjerådgivare, tre kvinnor och tre män som också är leg.


Den som vill kan vara anonym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg