onsdag 29 maj 2019

Skype konto

Skype -samtal på Amazon Echo-enheter. Kontakta vänner, familj eller kollegor världen över från din Amazon Alexa-enhet. Tillgängligt för Windows, Mac OS X och Linux. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.


Skype konto

När du loggar in på ditt Microsoft- konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft- kontot kan du hantera allt från en plats. Jag kan inte logga in på mitt Skype-konto. Access your favorite Microsoft products and services with just one login.


Office-appar – Wor Excel, PowerPoint, OneNote och schemalägga möten med Outlook. Snabbmeddelanden när som helst. Möten med upp till 2personer. Att samla ditt team är lika enkelt som att dela en länk. Ringa utomlands med ditt Skype-konto , är också betydligt billigare än vanliga telefonsamtal.


Logga in och välj sedan Skapa ett! Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna. Tack Robin, men det löste sig inte. Jag ville använda skype på min pc, har tidigare bara skypat på mac.


Men då började problemen, kontot hackades och jag fick stänga ned det helt. Med ett Skype-konto , kommer du att kunna utföra videosamtal , SMS och mer. Detta kan göras genom att gå till Skypes webbplats.


Skype konto

För att öka din säkerhet har vi tagit bort den funktionen. Det innebär att du inte längre kan länka ett Microsoft- konto (inte ens om du har olika e-postadresser) eller ett konto som inte är ett Microsoft- konto (till exempel ett Gmail- konto ) till ett befintligt Microsoft- konto. Försök logga in på ditt konto från en annan webbläsare. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller det inte fungerar. Om ditt konto är konfigurerat för konferens med uppringning inkluderas telefonnumret och konferens-ID: t automatiskt för Mötes förfrågan.


Jag vill avsluta mitt skype-konto jag har för gammal dator. Du kan ju börja med att läsa tråden du precis postat i. Här är några hjälpavsnitt som hjälper dig att komma igång. SMS Connect kommer att släppas gradvis. För att växla konton klickar du på din personliga ikon till vänster och väljer.


Då kostar det dock pengar. Gå till Skypes kontoavslutningssida. En sista fundering i all välmening.


Antar att du tittat på det här sättet om det skulle kunna kombineras med ett konto med koppling till MS konto. Om du vill kan du även använda det för att logga in på din Windows 10-dator och ladda hem program via programbutiken Windows Store. Och, som du påpekar, du använder ditt Microsoft- konto i Skype. Tjänsten ägs numera av Microsoft.


Skype konto

Applikationen erbjuder gratis , pay as you go och betalat abonnemang baserade på behov. Om du loggar in på ditt Microsoft- konto på en Xbox One-konsol genom att använda Kinect-sensorn kanske du temporärt ombes logga in manuellt med en handkontroll. Om du fortfarande ombes logga in manuellt efter två dagar kan du försöka med att ta bort kontot från konsolen och sedan lägga till det igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg