måndag 27 maj 2019

Kille kär tecken

Kille kär tecken

Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Det finns hemliga tecken som en kille visar när han är intresserad av dig. Vi har skrivit allt om de tecknen.


Kille kär tecken

Läs mer i vår artikel! Ja, killar är ju faktiskt människor och är precis som alla andra. Vi beter oss lite konstigt när vi börjar bli kära , bara för att vara säker på att känslorna är ömsesidiga.


Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne. Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig.


Han håller dig dold för att han inte vet vad han vill. Vanligtvis, när en kille är kär , kommer han presentera sin nya flickvän, sitt livs kärlek, för alla viktiga människor i hans liv, inklusive hans vänner och självklart hans familj. Killar är ofta klumpiga när de är i närheten av någon de gillar. De vill visa upp sig på bästa möjliga sätt men klarar sällan av det för att de är för nervösa. Om han är klumpig när han är med dig så kan det vara ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig men inte vet hur han ska erkänna det.


Jag vet, det är knäppt. När man är kär blir man lätt sårbar och nojig. Att vilja umgås och prata är i sig tecken på att hen gillar dig, men det finns mer att hålla utkik efter. Om en person verkligen är intresserad av dig vill hen förmodligen hellre prata om dig än om sig själv, även om det naturligtvis ska gå åt båda hållen.


Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Om personen backar några steg från dig, flackar med blicken och står med armarna i kors är det kanske dags att gå vidare. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken.


De där kyssarna är inga vanliga kyssar. De är intima och passionerade och du vill aldrig att de ska ta slut. Det är definitivt ett tecken på att killen har starka känslor för dig.


Du får träffa hans vänner. Och de vet exakt vem du är eftersom han har pratat mycket om dig. Vill ni se fler kärleksvideos på min kanal, eller vad tycker ni? Mr Right eller Mr Wrong? Gå igenom den här listan punkt efter punkt och ta reda på om han är kär i dig eller bara leker med dina känslor.


Det här är ett tecken på att han gillar dig, men det är också ett tecken på att din kille är en riktig gentleman. Låt oss vara ärliga tjejer – det finns inte så många gentlemän längre. Alla killar runt oss är bara idioter som vill ligga. För att göra det lite lättare att veta var du har dina känslor så har vi sammanfattat några solklara tecken på att du faktiskt är förälskad.


Kille kär tecken

Du tänker jämt och ständigt på personen. Han eller hon finns ständigt i dina tankar, och du tar ofta omedvetet upp honom eller henne i alla möjliga konversationer. Man börjar överanalysera allt och plötsligt snurrar det mesta runt den personen. Om du är på en högljudd plats, låt oss säga på en klubb, kan han föreslå att du går ut, om du både röker till exempel. Detta är hans chans att ha något privat, ensam-tid med dig, och det är ofta ett tecken på att en kille gillar dig.


I så fall är det kanske dags att gå skilda vägar. Här är tecken som talar för att det kan vara dags att dra sig ur. Du ifrågasätter dig själv Självklart är det viktigt att fundera över sin relation.


Men om vissa frågor eller störande moment dyker upp allt för ofta bör du inte ignorera dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg