fredag 24 maj 2019

Kemal burkay

He started his education in Tunceli. Få en påminnelse via sms. Aday, år En singel i Kungsängen Hitta fler. Området där han bor tillhör Järfälla församling. Samla dina lån och få mer över av lönen.


KEMAL has jobs listed on their profile.

See the complete profile on LinkedIn and discover KEMAL ’S connections and jobs at similar companies. Bavê wî li dibistanê dersdar bû. Dibistana pêşîn a pênc salî li gundên dorê û li gundê xwe xwend û xilas kir. Kemal has job listed on their profile. Alçak herifler, heydi.


Serokunuz da sizde köpekler. Akdeniz olur, gülümse. Men detta hindrar inte honom att bli uppskattad av kurderna och de turkiska demokratiska kretsarna.

Baharda kardelen,munzurun kulaklarda kalan akış sesidir. Mızrapın sazın teline dokunuşudur. Bir ceylanın sekişidir. Kelimelerin bellekte süzülüp,bilinçlerde güzellemesidir.


TJUVEN ENGLAND _____ OM LONDON, SOLEN OCH DE ANDRA TING. Den november Efter. Studerade i juridiska fakulteten i Ankara. Sosialistiska Partiet i Kurdistan i Turkiet som idag kallas Sosialistiska Partiet i Kurdistan. Bernameya Dem û Dewran 26.


Han bor i ett område som tillhör Järfälla församling. HEDEFİMİZ , ÜLKEMİZDE KENDİ ALANINDA MARKA OLMUŞ KURUMSAL FİRMALAR ARASINDA OLMAK VE HER GEÇEN GÜN BU HEDEF DOĞRULTUSUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEMEKTİR. Helin Burkay , bu sabah hayatını kaybetti. KEMAL BURKAY studies Renewable Energy, Speed of Gravitation, and Energy and Environment. Gönlün hoşsa bu dünya bir gül bahçesidir Yaralıysa bir harabe, mezarlık gibidir Bense sevdim hep, ister şenlik, ister yas olsun.


Kongre’de kendi isteğiyle Genel Sekreterlik görevinden ayrıldı. Yani onun güvenliğe ilişkin açıklamaları hükümetinkinden pek farklı değil. Legal olan ve olmayan birçok parti var.


Bu sorun çözülecekse bütün taraflarla görüşülmeli.

Kürt aydınlarla görüşülmeli ve en önemlisi de Kürt halkının temel hakları pazarlık konusu olmamalı dedi. Of course, the Kurdish problem is not being solved yet. The Kurdish initiative is not continuing. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile görüşen Burkay , bugün de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile biraraya geldi.


Yaşamak istediği yerin, memleketi Dersim olduğunu söyleyen Burkay , koşulların buna imkân vermediğini belirtti. Bazı haftalık dergilerde onun yaşamıyla birlikte, bulabildikleri eski arkadaşlarının Burkay üzerine anı ve değerlendirmesi yer aldı. Bi vê helkefta xemgîn de serxweşiyê li we yên birêz dikim û xwe bi hevbeşê xema we dizanîn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg