onsdag 29 maj 2019

Thule ryggsäck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få rabatt i shoppen. Praktiska och trendiga ryggsäckar. Upptäck stort urval hos Wardow!


Ryggsäcken har också smart förvaring för andra personliga prylar och är bekväm att bära.

Våra vandringsryggsäckar är tåliga, bekväma och smart utformade när det gäller att ha ordning på prylarna. Dessa ryggsäckar för kortare turer är specialanpassade när du köper dem och kan justeras medan du använder dem så att de passar perfekt för just din kropp och din packning. Den har ett anpassningsbart TransHub-bärsystem som ger perfekt passform, ett vridbart höftbälte som gör att ryggsäcken rör sig med dig och en smart dagsryggsäck i locket som du kan ta med dig på toppturen. Om du ska vandra, resa eller hajka så är det viktigt att du har en ordentlig ryggsäck. Ryggsäckarna är både rymliga, har smarta fack och är dessutom bekväma att bära en längre tid.


Slitstarkt material och gott om smarta fickor och fack ger optimalt förvaringsutrymme. Vilken din passion än är, vad du än söker efter.

Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Du hittar ryggsäck hos Widforss. En smäcker l ryggsäck med en unik U-formad öppning som gör det enkelt att packa i och plocka ur saker.


Skydda en bärbar dator och surfplatta i. Kostnadsfria skisser, snabba express leveranser. Utöver välkända produkter som takboxar och cykelhållare, finns det idag barnvagnar , ett stort sortiment dataväskor, ryggsäckar samt resväskor. Jämför priser och läs recensioner på Ryggsäckar.


Välkommen till PriceRunner! Ryggsäck för bärbara datorer upp till 1med ett förvaringsutrymme på hela 1liter. Inuti ryggsäcken har du flera fack för din dator, surfplatta mm. Thule, Super Bra priser! Subterra ryggsäck 23L.


En smidig ryggsäck som skyddar din elektronik och har en PowerPocket där du kan hålla ordning på sladdarna mellan enheten och laddaren. En l dagsryggsäck med unik L-formad öppning, diskret SafeZone-förvaring för värdesaker och rymliga inbyggda sidofickor med dragkedja. En av ryggorna kan du vinna här nedan genom att svara på några frågor och den andra chansen du har är att tävla på Åka Skidors instagram.


Slitstark ryggsäck med särskilt skydd för elektronik och mycket funktionella förvaringslösningar.

Den här typen av väska passar det mesta du kan tänkas behöva en ryggsäck till, allt från weekendresor till kortare utflykter och dagsvandringar. Med den här hållbara ryggsäcken blir dina vardags- eller helgäventyr en enkel match. Den skyddar din elektronik och har rymliga fack så att du kan hålla ordning på dina prylar.


Här finns ryggsäckar av högsta kvalitet i en mängd olika storlekar och utföranden för att passa just er företagsaktivitet. Datorfodral och större resväskor finns också i sortimentet. Tillbaka till sökresultatet. Ryggsäcken innehål ler en dagsäcka (20L) som du kan koppla från huvudaxeln (40L) för en dagstur. Så du har tillräckligt med utrymme för en kort promenad eller en lång resa.


På toppen av ryggsäcken är ett smart fack där det finns plats för din telefon och andra tillbehör. Fri frakt) Gå till butik. Det billigaste priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg