onsdag 8 maj 2019

Kvinnojouren huddinge

Vid akut fara för liv ring 112. Genom att använda denna webbplats ger du ditt samtycke till vår användning av cookies samt insamling och användning av information som vi får genom din användning av webbplatsen. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och används för att följa vad du gör på webbplatsen. Vår insamling av data och syftet med insamlingen.


Kvinnojouren huddinge

Vi sparar viss information om stödsökande kvinnor. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Vår jour har anställda med spetskompetens vad gäller våld mot kvinnor och barn. Vi har cirka tjugo aktiva volontärer med bred arbetslivserfarenhet från olika. HUDDINGEVisa vägbeskrivning.


Vi samarbetar inte med några myndigheter utan ditt samtycke. Har du utsatts för vål kränkningar, hot eller trakasserier från din partner? Eller har du utsatts för hedersrelaterat våld?


Du kan få hjälp genom råd och. Haninge kvinnojour är synnerligen viktig för Haninge kommun! Våra inbjudna politiker uttryckte samstämmigt att kvinnojouren i Haninge ska ha både ekonomiska och organisatoriska förutsättningar för att bedriva det skyddade boendet.


Många bolag går bra men har dålig likviditet. Det kan bero på att deras kunder. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Kullens särskilda boende. Hos kvinnojouren kan – och får du vara anonym!


Mäns våld mot kvinnor kan vara av både fysiskt, psykiskt och sexuell karaktär. Tvärtemot myter och fördomar förekommer det i alla samhällsklasser, i alla åldersgrupper och inom alla nationaliteter. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. På Alla Kvinnors Hus kan vi något om att lämna det som varit – och välkomna det nya! Med människa och miljö i fokus äger, utvecklar och förvaltar vi bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge.


Kvinnojoursrörelsen kan bidra med den kunskapen. Hoppa till innehållet På huge. Huddinge ligger bara minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Organisationen arbetar med att motverka fysiskt, psykiskt, sexuellt, materiellt och ekonomiskt våld mot kvinnor och deras barn. Den viktigaste delen av verksamheten är skyddat boende samt stöd till kvinnor och barn.


Arbetar med att motverka fysiskt, psykiskt, sexuellt och ekonomiskt våld mot kvinnor och deras barn. För oss kristdemokrater är det viktigt att fortsätta uppmärksamma och arbeta mot våld i nära relationer genom att bland annat ha en effektivare och snabbare handläggning i dessa fall. Riksdagsledamot Désirée Pethrus Engström (KD) delar ut priset på Sjödalstorgets scen under Huddinge ­dagarna, fredag april kl.


Kvinnojouren huddinge

Om du har akuta sociala problem kan du under kontorstid (helgfria vardagar klockan 0–10) kontakta Huddinge kommuns servicecenter, så kopplar de dig vidare till rätt person. På kvällar, nätter och helger kan du vända dig till socialjouren. Socialjouren – akut hjälp på kvällar, nätter och helger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg