tisdag 14 maj 2019

Linköping konståkning

Barnen delas in i grupper efter ålder och kunskap. Anmäl dig till våran skridskoskola redan idag! I skridskoskolan får man lära sig skridskoåkningen grunder. En del vill bli nästa Plusjenko, andra nya Foppa.


Svenska Mästarna i konståkning är korade och guldmedaljörer blev Anita Östlun Landvetter KK, och Nikolaj Majorov, Luleå KK. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. På Arenaskolan går 5elever i årskurs 7-9.


Vi är proffs på utrustning till konståkning. E-handel med stort urval och bra priser, tex figure skating dress. I synkroniserad konståkning åker personer på isen samtidigt. Både kvinnor och män åker blandat i samma lag. Här är det viktigt att alla är samspelta och vet exakt var man har varandra.


Sverige, Finlan Kanada, och USA tillhör de bästa nationerna. Här gör seniorer, juniorer och ungdomar upp i kampen att koras mästare. Tävlingen tar plats i Stångebro Ishall mellan den 7-februari och alla som vill uppleva konståkning i världsklass är välkomna. Alla kan vara me oavsett om du är nybörjare, eller om du redan har lärt.


De måste lyfta - för att LHC ska lyfta LHC-bloggen. Förlusten i Gävle analyseras av Leon Bristedt, tränare Cam Abbott och kapten Taylor Matson pratar om. Vi har konståkningsgrupp mellan och 4. Att kunna vara i en inspirerande studie- och elitidrottsmiljö med likasinnade klasskamrater kan vara ytterligare en fördel.


Linköping konståkning

Nu får hon chansen i landslaget. Kontakta oss på Corren. Vårt mål är att tillhandahålla utrustning och tillbehör som svarar mot den upplevelsen. Syftet är lika enkelt som givet: alla ungar ska ha rätt. Konståkning - Kvalitetsprodukter till bra pris.


Mästerskapet, som i år blir 1år, bjuder på unika rekordchanser. Alexander Majorov har chans att både sätta poängrekord för tävlingen och bli den som vunnit flest guld genom tävlingens hundraåriga historia. Linköpings konståkningsförening arrangerar en uppvisning varje vår.


Linköping konståkning

Nästa helg är det konståknings -SM i Linköping. Det ser vi fram emot, förra årets besök i Uppsala var mycket uppskattat. Efter att ha lyssnat, så kommer vi att åka båda dagarna.


Då har fler möjligheten att komma me lite för att passa med annat som händer den helgen. Nyligen deltog några av Gävle konståkning klubbs åkare i LKF-Trofen i Linköping. Maja Hibner-Wigh tog en tredjeplats i Ungdom B:med poängen 29. Sidofack för skridskor, mittenfack för hjälm m m, litet toppfack för småprylar.


Skridskoryggsäck ( konståkning ) 3kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg