måndag 20 maj 2019

Liber biologi

Kunskap som gör skillnad. I samarbete med forskare och författare erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Naturvetenskap som engagerar Som NO-lärare vet du hur spännande naturvetenskap kan vara.


Liber biologi

Det vill vi hjälpa dig förmedla. Ett evolutionärt perspektiv präglar innehållet i böckerna. I kursplanen för biologi pekas de stora sammahangen ut – hälsa, naturbruk och miljö. Det är vi lyhörda för i Spektrum Biologi.


Hälsa har samlats i ett nytt kapitel som syftar till att öka elevernas möjligheter att ta ansvar för sin egen hälsa. Vi arbetar med att flytta våra webbappar till en ny och modernare plattform. Tillsvidare kommer alla webbappar att vara tillgängliga och kostnadsfria på denna sida.


Själva ordet biologi betyder läran om livet. Biologi som studium sträcker sig tillbaka till antiken. Utkik är en basserie i SO, NO och teknik för årskurserna 4-6.


Utkik biologi består av elevbok, elevwebb och lärarwebb. För dig som älskar böcker! Skickas inom 2-vardagar.


Köp Biologi av Janne Karlsson, Thomas Krigsman, Bengt-Olov Molander, Per-Olof Wickman, Gunnar Björndahl. Solljuset slår sönder syremolekyler till fria syreatomer som sedan kan slå sig ihop med en annan syremolekyl och bilda ozonmolekyler med tre syreatomer, O3. Filmerna gör biologin mer lättillgänglig och levandegör biologin. De interaktiva bilderna visar t. Att lära sig om livet, levande organismer och livets processer är viktigt. Det gör du i ämnet biologi och i dessa spel.


Här har vi samlat alla spel inom ämnet Biologi. Spelen passar förskolan, grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Sortera på hur populär spelen är, hur nya de är eller efter namn.


Liber biologi

Spektrum Biologi –Testa Dig Själv Facit kapitel – Facit till alla Testa Dig Själv frågor finns som kopieringsunderlag i lärarhandledningen. Gleerups biologi 7–digitalt läromedel Nyhet. Innehållet bygger på den populära serien Titano. Liber (8) Natur kultur läromedel (20).


Biologi är första delen i vårt ämnesblock Digilär Biologi för gymnasiet. Här finns allt vad man kan förvänta sig: innehållsrika texter, ett förstklassigt bildmaterial och ett omfattande studiematerial. Materialet motsvarar cirka 3A4-sidor i Biologi 1-handledningen och cirka 4A4-sidor i Biologi 2-handledningen.


Lärarhandledningarna fungerar för både upplaga och av kursböckerna, men svaren på uppgifterna i upplaga laddar du ned separat från liber. NERVSYSTEMET 6FACIT TILL TESTA DIG SJÄLV TESTA DIG SJÄLV 7. Texterna är resonerande och rika på exempel, så att läsaren lättare förstår biologiska mekanismer. Varje avsnitt inleds med en översikt och avslutas med frågor och en begreppskarta.


Köp Biologi av Janne Karlsson, Thomas Krigsman, Bengt-Olov Molander, Per-Olof Wickman, Gunnar Björndahl. Ekologi är kunskapen om de levande varelsernas samband till sin omvärld. Vi är beroende av miljön runtomkring oss för att överleva och nästan varenda liten art.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg