måndag 13 maj 2019

Muslimsk man otrogen

Jag förstår inte din fråga. Om en kristen kvinna har sex med en muslimsk gift man så hör väl frågan hemma någon annanstans? Muslimska kvinnor och män ska inte ha sex innan dom är gifta. Om en singel kvinna som är muslim har gift med vilken man som helst så begår hon sen synd - sex utanför äktenskapet!


Otrohet är inte alltid relaterat till hur lycklig man känner sig i sitt förhållande. Endast procent av otrogna kvinnor tyckte samma. De vill ha en man som styr och bestämmer, inte någon svensk mes. Jag säger inte att alla muslimska män är dåliga, nej, det finns bra män också.


Hopplöst förälskad i en muslimsk man. Har sen drygt ett år tillbaka nu varit tillsammans med en muslimsk man. En muslimsk man får gifta sig med vem han vill och upp till fyra kvinnor, en muslimsk tjej får endast gifta sig med en muslimsk man. Om vi i Sverige ska tolerera att en politiskt aktiv man inte skakar en kvinnas hand för att det är hans fria vilja, så måste vi veta varifrån detta tänk grundar sig i. Cachad Liknande Islam tillåter muslimska män att ingå äktenskap och därmed sexuella.


Muslimsk man otrogen

Svar: Det är varken tillåtet eller giltigt för en Muslimsk kvinna att gifta sig med en otrogen. Det är inte tillåtet för en muslimsk kvinna att gifta sig med en otrogen man. Hennes religion sätts på spel om hon lever med honom. Icke- muslimska dhimmis och muslimer som vill framställa islam som en kärleksfull religion är aldrig sena att påpeka att Koranen faktiskt inte förespråkar dödsstraff för äktenskaplig otrohet.


Detta är tyvärr fel om man ser till kontexten kring denna sura (24:2). Islams inledande utbredning var genom politiska och militära insatser. Dock ska man ha i åtanke att muslimska ledare oftast säkerställde att den lokala befolkningen kunde utöva sin egen religion och ha sina egna institutioner, förutsatt att de accepterade det muslimska styret och betalade sin skatt. Det är som om man känner till alla även om man inte är vän med dem.


Så nej, mina erfarenheter handlar inte bara om mig själv utan även om mina vänner, vänners vänner, mina släktingar med mera. I början tycker både muslimska killar och tjejer ofta att svenskar är äckliga, bland annat för att ni har hundar och för att ni äter gris. Vem skall jag låta min hustru och mina döttrar gå till? Svar: Kvinnan skall behandlas av en kvinna oavsett om hon är muslim eller inte.


Ingen man skall få behandla kvinnan så länge han inte är hennes Mahram. Detta gjorde bara de unga muslimska männen ännu argare, och en av dem ropade till flickorna: Hur understår ni er att springa ifrån oss, kristna flickor finns bara till för en enda sak – att behaga muslimska män. De muslimska männen jagade flickorna och körde bilen rakt in i dem. Två flickor föll till marken – en med en bruten.


Islam stärkte kvinnans roll när hon inte längre sågs som ett lösöre att överföra från far till make. De blev lika mycket värda som män , med både rättigheter och skyldigheter att ta hänsyn till. Tyvärr faller muslimska kvinnor ofta offer för kulturella avvikelser och en för islam och Koranen främmande kvinnosyn. Hur vet man om någon kommer vara otrogen eller inte? Då och då kan du få en känsla av att din partner har svikit ditt förtroende eller till och med varit otrogen mot dig.


Det finns en del beteenden som ökar risken för att din partner kommer bedra dig. Det kanske dyker upp små ledtrådar som får dig att tänka till, även om din partner förnekar att något är fel… Den där känslan av att något är fel kan orsaka stor stress. Under en tid behöver den som varit otrogen vara beredd på att förstå och ta emot den andras anklagelser, ilska, sorg och misstro.


Men det kan också vara så att man är i ofas känslomässigt, med mycket tjafs eller tvärtom – tystnad. Man behöver visa i handling att man är värd att bli litad på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg