onsdag 29 maj 2019

Säkerhetsväv

Lagras i obruten förpackning eller så att den ej utsätts för fukt och värme. Väven är P-märkt, UV- och alkalistabiliserad. Väven av HD-polyeten är dubbelsidigt belagd med åldrings- och alkalibeständig polyeten. Säkerhetsväven ska monteras på isoleringens varma sida.


Produkten är P-märkt, UV- och alkalistabiliserad. Används under plåttak som genomtrampningsskydd och för att förhindra kondensvatten att droppa ner i.

För full täthet är det viktigt att skarvarna är täta och att ångspärren inte punkteras. Väven används på den varma sidan av en isolerad konstruktion, när det finns behov av. Bör förvaras torrt vid temperatur 5°C och 30°C.


Enligt Arbetsmiljöverket skall tak och bjälklag ha betryggande bärighet så att genomtrampning och fall under byggskedet förhindras. Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa service. Väven har samma egenskaper som traditionell luft- och ångspärr och klarar kraven på genomtrampningssäkerhet med god marginal.


Armerad luft och ångspärr. Den används som kombinerad ångspärr och genomtramp-ningsskydd.

Kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd på insidan av tak av armera åldringsbeständig polyeten. Bison säkerhetsväv är en byggfolie av armerad åldringsbeständig HD-polyeten som är laminerad med LD-polyeten på båda sidor. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Få uppdateringar och erbjudanden direkt i din inkorg. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Monteras på isoleringens varma sida. Används som luft- och ångtätning på den varma sidan av en isolerad konstruktion där. Klicka på Jag förstår-knappen för att acceptera att cookies används. Willab Garden har Nordens bredaste utbud av uterum, vinterträdgår Attefallshus, växthus, glasräcke, kompositgolv, odling och pool. Fraktfria leveranser i hela.


Takprodukter som gör jobbet enklare. Letar du efter takprodukter som gör arbetet på taket enklare? Då har du hittat rätt leverantör! Träbyggnadstekniska lösningar för olika typer av bjälklag behandlas här samt material och utförande för några lösningar som gäller generellt för. Materialet uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på genomtrampningsskydd i tak och bjälklag.


Du kan också handla byggmaterial online hos Sveriges bästa byggvaruhus. Välj Klicka för att visa fler Alla produkter är inlästa Söker du.

Två traditionella och kostnadseffektiva produkter som båda är genomtrampningssäkra. Denna ångspärr utgörs vanligen av en så kallad säkerhetsväv (armerad åldersbeständig plastväv). Vi har lagt nytt plåttak på vår lagård. Byggfolie säkerhetsväv.


En byggfirma har gjort jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg