torsdag 16 maj 2019

Sofi fahrman new york tips

Missa inte chansen, boka nu! För att fylla på med energi går jag till One Lucky duck och mixar en juice med kokosnötvatten. Vi är väldigt glada att Sofi är tillbaka hos oss.


Hon har under många år byggt upp ett starkt varumärke och en tydlig digital närvaro som journalist inom modesegmentet. Hon kommer att bidra till vårt innehåll” Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens. Fantastisk outletshopping, trendiga takterrasser och stans bästa manikyr. Så mycket gillar hon The Big Apple att staden för en tid rymmer hennes hem.


I den här specialguiden bjuder hon på sina allra bästa tips. Shoppa, äta och festa. Hon har pratat mycket om att besöka en rooftop bar på Manhattan och tänkte att du kanske har nåt bra tips att kombinera det med en bra middag?


Klicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet.

Sen så har jag en fråga till: 2. Jag och min tjejkompis ska dit i Maj för första gången och hoppas på att du kanske kan ge några roliga tips på vad man bör göra. Både i shopping väg, mat och turistande. Vad uppskattar du mest med de båda storstäderna? Jag uppskattar enkelheten och närheten som finns i Stockholm.


Att Lily kan gå på ett dagis som inte kostar skjortan, att det finns närhet till familj och kollegor. Och maten är resmålets själ som hon alltid vill ta en stor tugga av. I sin första kokbok Ready for takeoff, har Sofi samlat kittlande smaker, favoriträtter hon aldrig missar, de senast. Men vi vet hur du njuter bäst på din resa. Kolla in vår guide till stadens unika tips och måsten.


För tre år sedan flyttade Sofi hit på halvtid. Nu visar de sina favoritställen i världsmetropolen. Det är reggae, det är puls och det är utsökt karibisk mat.


Så goda majskolvar och fantastiska små rätter. Miss Lily’s är ett litet ställe med en härlig atmosfär. Och barer, frukostställen, diners, snabbmatshak, kaféer och delis … Här har ni några av de restauranger vi gillar bäst!

New York är min älskare. Sofi is the acclaimed author behind the Elsa series, three bestselling chick lit novels. Något hon till sina poddkollegors rungande skratt berättar om i egna samtalspodden Trettio plus trevar.


Sofi Fahrman – the busiest woman in fashion! Fahrman var tidigare redaktör på Sofis Mode som kom ut varje vecka som bilaga till Aftonbladet. Min, och många andras, favoritplats på det här jordklotet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg