tisdag 28 maj 2019

Klas hallberg p4

Klas hallberg p4

Lyssna på klas hallberg och andra talare. För sin enastående förmåga att med ett varierat, engagerat, rytmiserat berättande fånga och ta sin publik genom vardagslivets olika betraktelser och öppna upp för både skratt och allvar. Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Kommer från Karlstad men bor i Stockholm.


Författare och föreläsare, handelsresande i sunt förnuft. Programmen sänds regelbundet, ca en gång i månaden. Alla sändningar, lyssna här!


Han grundar det på historien om hur man i USA valde ut den smak som amerikanarna ville ha - eller inte visste att de ville ha - på pastasåsen. Lyssna, för här finns mycket att lära sig! Livet har aldrig handlat om Guacamole, säger pExtras husfilosof.


Det finns en koppling mellan att tågen aldrig går i tid och att våga ta risker. Nu vill han lösa gåtan med att tågen aldrig går i tid. Det är ingen liten sak, och Hallberg hör till rikets största. UR - intervju En bok, en författare Projektledarens kamp mot indianen.


Skriv gärna något om sammanhanget, t ex vilka ni är och hur många. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Hans tidigare föreläsning på inspirationsdagen hade snittbetyget 4. Han har skrivit ett antal böcker om personlig utveckling som tillsammans sålt i mer än en halv miljon exemplar. Föreläsare och författare. Bara för att vi inte vågade.


Klas hallberg p4

En filosofisk humorshow om att leva innan man dör. Här på kanalen finns ett axplock från mina föreställningar, föreläsningar, intervjuer, boklanseringar och annat jag håller på med eller funderar på. Det blir som vanligt en hisnande färd mellan humor och allvar.


Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! Idag svängde jag förbi radiohuset och filosoferade om vad vi berättar för berättelser om vår egen framtid. Faktum är att i all enkelhet tycker jag det.


Läs den här boken innan du dör! Det är vad livet handlar oAtt upptäcka och göra sånt man är nyfiken på innan chansen är förbi. Detta är en funderingskompis som ställer frågor, utan att ge tvärsäkra svar.


Han leder dig rätt i balansgången mellan att styra upp och släppa taget. Klas har skrivit sju böcker, bl. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts till Årets talare tre gånger. Följ checklistan om du är intresserad av att få till det.


Klas hallberg p4

Det blir en hisnande färd mellan humor och allvar under parollen Hela Sverige Hånglar! Det var faktiskt inte likt någonting annat, denne underfundiga värmlänning ruskade om publiken på ett underbart uppfriskande sätt och fick världen att te sig ur ett nytt perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg