tisdag 14 maj 2019

Mötesplatsen östersund

Lokalerna är tillgängliga och ligger i mark­plan. Det finns parkeringar och handi­kapparkering i anslutning till mötesplatsen samt av och på­stigingszon utan för entrén. I de ljusa och öppna lokalerna har vi möjlig­het att utveckla vår verksamhet med vis­ionen att bli ”Sveriges bästa mötesplats”.


Detta ska vara en plats dit människor gärna återkommer för en aktivitet, en god lunch eller bara tar en ”fika”. Vinterparken är mötesplatsen för alla vintervänner.

Nära för promenader, längdskidåkning och skridskoåkning på Storsjöns vidsträckta is. För barnen finns snöborgen, rutschkanor, islek, trampbilar och andra lekanordningar. I eldstäderna kan du grilla och i parken hittar du både kiosk och café. Välkommen till mötesplatsen för seniorer! I den norra delen av Heby kommun så är vi två dagar i Östervåla och två dagar i Tärnsjö.


Om ni bor i Harbo, Östa eller på landsbygden runt omkring så passa på och kom in när ni har andra ärenden i närheten. I Östervåla så är det ingång på gaveln till Tallgården, Gräsbovägen 4.

Mötesplats Campus Östersund. Söker du efter någonting trevligt att göra? Du hittar också volontärorganisationer och företag som erbjuder sällskap och gemenskap. Visit Östersund Turistbyrån hjälper dig med information om sevärdheter, aktiviteter och evenemang samt bokning av boende i Östersund med omnejd. Tillsammans är vi starka, och ser till så att livet som pensionär blir bättre och roligare.


Ta chansen att möta morgondagens medarbetare i Luleå, Umeå, Sundsvall och Östersund. För mer information och anmälan klicka här. Då har du kommit rätt! Wintercity och sommarstad. Som sig bör av en riktig turiststa erbjuder Östersund mycket att se och göra året om.


På vintern blir Storsjöns is den naturliga mötesplatsen. Här finns Medvinden – den långa skridskobana som löper till Kungsgårdsviken på baksidan Frösön och hela mil dragna skidspår. Genom medborgardialog och brukardialog kunde vi skapa en väl fungerande anläggning som brukarna är stolta över och rädda om.


På vackra Hamngatan i Östersund finner man baren, caféet och restaurangen PAUSE. Här kan man ta en smarrig kopp kaffe, njuta av en god måltid på uteserveringen eller beställa en färgsprakande drink i baren! PAUSE är en mycket populär mötesplats i Östersund och har blivit omnämnd i White Guides som en av Sveriges bästa caféer.

Du är varmt välkommen när Dell Technologies arrangerar den första User Group träffen i Östersund där vi kommer med nyheter inom VMware, Hyperconvergerat och Backup. Vi hoppas kunna använda denna dag som ett forum där vi kan dela med oss av erfarenheter och idéer på vardagliga frågor som ni stöter på i era verksamheter. Den december klockan bjuder vi på Luciakaffe med sju sorters hembakta kakor. Alla är varmt välkomna, avslutar Ann-Catrin Wik-Rantamäki verksamhetschef på Attendo i Östersund. ASRE tecknar nytt samarbetsavtal i Kina.


Solpark är satt i produktion. Text till audition: Alltjämt de mäktiga fjäll sig välva högt över solglänsta sund och skogar, som gamla slumrande ättehögar, så sagoblå. Vi är här för att underlätta ditt sökande med en ny och modern mötesplats för Dejting Östersund. Vår målbild är att skapa en plattform som hyllar det som varje förälder älskar, sina barn.


Detta är mötesplatsen för föräldrar eller singlar som kan tänka sig ett liv tillsammans med någon som redan har barn. Kom in på en kaffe vetja! Vi har fantastisk lunch på Torsta gårdsrestaurnag och oförglömligt gott fairtrade fika på Fröjas. Behöver du komma i kontakt med Attendo?


Här hittar du nummer till vår växel samt till våra lednings och funktionschefer inom Attendo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg