torsdag 30 maj 2019

Träningskompis app

Du och din träningskompis kommer fortfarande bli starkare. Var varandras personliga tränare! Ni kommer kunna motivera och peppa varandra att göra den där extra armhävningen.


Träningskompis app

Inspirera varandra och andra. Ni kommer inte bara inspirera varandra med nya övningar och ett sundare liv, utan ni kommer troligen också inspirera andra. Säg hej till din bästa träningskompis – appen som hjälper dig hålla motivationen på topp, sätta mål och hitta nya sätt att träna. Förutom den uppdaterade designen hittar du ett gäng spännande funktioner i denna app.


Notera att denna app endast är tillgänglig på vissa Actic-anläggningar som en del i vårt projekt. En app kan vara en fantastisk träningskompis. App Store Hitta dina favoritappar. Hitta träningskompis i närheten - Svagtillstar. Om du tappar bort en mobil eller surfplatta med Android eller en Wear OS-klocka kan du hitta, låsa eller rensa den.


Träningskompis app

Twiik håller koll på reglerna och allas träning och uppdaterar listor och utser vinnare automatiskt. Här kan du hitta en träningskompis , köpa och sälja träningsutrustning och söka efter gym i gymguiden. Vi känner alla ibland behovet av att hitta nya vänner.


GoFrendly är en gratis vänskapsapp av kvinnor för kvinnor och hjälper dig att hitta din nya bästis! Beroende på app och vad man betalar kan du även få bland annat röstcoaching i hörlurarna, avancerade grafer, data från andra tränings- och hälsotjänster, samt tävla mot sina vänner eller kollegor. Mobil har testat sex giganter inom området och Runkeeper blev bäst i test. Program I appen finns flera olika träningsprogram som du kan följa.


Ett program pågår under en längre tid och kan ha koppling till en särskild del av Försvarsmaktens verksamhet. Vänner Koppla ihop dig med dina träningskompisar för att kunna peppa, tipsa och jämföra statistik med varandra. En träningskompis måste inte jogga bredvid dig (om det inte är så att du gärna vill att någon finns vid din sida och hejar på dig).


Det behöver heller inte vara endast en person. När du funderar över vilket stöd du skulle behöva, överväg inte bara vad (eller vem) som fungerar för dig just nu utan tänk även på vad som har fungerat tidigare. Mywellness app för Apple Watch guidar dig under hela träningspasset och ger dig enkel tillgång till din lista över övningar att göra.


RESULTAT I REALTID I Apple Watch kan du som användare granska hur många MOVES du har samlat in, hur många kalorier du har bränt, din aktuella hjärtfrekvens och varaktigheten för träningspasset. Visst, GPS ger en hel del och accelerometern fungerar som stegräknare, men om du tar din löpning seriöst vill du säkert ha ett pulsband till, och det är något du mer eller mindre kan glömma. Det finns någon enstaka app på marknaden, men inte mer. Förhoppningsvis är det på gång dock.


Vi lanserar en ny app ! Vårt mål har alltid varit att erbjuda det bästa inom träning, och som en del i det arbetet kan vi nu glatt berätta att vår nya app nu är live. Laddad med smarta funktioner och tjänster hoppas vi nu att du kommer få stor användning av din nya digitala träningskompis. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag! Veckopengen är en ny app som hjälper både föräldrar och barn att få koll.


Träningskompis app

Appen är enkel att använda och stimulerar dessutom till att tänka smart kring pengar och sparande. Vi har tränat i hundratals år och nu tänkte vi dela med oss av vår kunskap. Träna med försvarsmakten.


I Försvarsmaktens träningsklubb (FMTK) har vi samlat det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg