onsdag 18 oktober 2017

Stegtävling app

Kom i form tillsammans med vänner och kollegor. GRATIS starta en stegtävling för max deltagare. Du registrerar själv lag, deltagare, startdag, antal veckor och dagligt mål. Vi hjälper er igång med stegtävlingen ! Vid stegtävling med fler än deltagare ger vi offert där det ingår att vi hjälper er med allt.


Stegtävling app

Lose Weight App for Men - Weight Loss in Days. Förlora vikt och bränna magefett hemma med träning för män på dagar. Sveriges största stegtävling , Steg!


Keep Moving Challenge är en individuell hälsokampanj som ingår gratis när du beställer både vinterns och höstens omgång av Get Moving Challenge. En grymt bra app med en superbra stegräknare och väldigt många andra funktioner som vi slog fast tidigare i detta inlägg. Såklart gratis och reklamfri! Testa och se vad ni tycker! Utöver stegtävlingar - vårt hälsoindex och hälsobokslut För företag som vill arbeta med ännu mer dedikerad med personalhälsa och att motivera anställda så har vi tagit fram vårt hälsoindex.


Stegtävling app

Det är ett digitalt verktyg, som ger er överblick över vilken effekt era satsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt. Stegtävlingar och aktivitetsutmaningar för ert företag. Alla aktiviteter räknas! Ni följer en virtuell rutt och under tiden följer ni framgången i topplistor och andra grafiska representationer på företag-, avdelning-, lag- och individnivå. Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner varje år.


Nu erbjuder vi även integrering med Fitbit, Garmin och Polar. Enkla och roliga stegtävlingar och aktivitetsutmaningar för företag som vill komma igång och öka motionsnivån. För att logga in och registrera steg och aktiviteter krävs en Wellstep-inloggning. Accupedo är en stegräknare som visar dina dagliga promenader på startsidan. Du behöver inte köpa dyra prylar utan det räcker med att ladda ner en app.


Stegtävling app

Stegräknare fungerar på så sätt att de mäter antal steg genom att appen känner av ”dunkningar” varje gång du går. För att en aktivitet ska bli lyckad på en arbetsplats är det viktigt att den passar alla. Därför har vi tagit fram Steg!


Efter klick är alla igång. Runtastic är en app som hjälper dig att hålla koll på hur mycket du rör dig. Denna app loggar automatiskt dina steg och fungerar oavsett var du förvarar din mobiltelefon. Utöver att räkna steg så håller den också koll på hur lång du har rört dig under perioder.


Från stegtävling till aktivitetstävling till personifierad hälsa 360. Rekommendationen är att gå 10. Det beror såklart på hur långa steg du tar men man brukar säga.


Läs om stress, viktproblem, migrän, sköldkörtelsjukdomar, cancer och det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg