tisdag 31 oktober 2017

Bästa resmålen 2017

Bästa resmålen 2017

Varsågo här är världens bästa resmål ! Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Reseförlaget Lonely Planet har släppt listan över vilka resmål som är mest värda att besöka nästa år. Med varje nytt år kommer en ny kalender full av resedrömmar, jubileer och kulturevenemang. Ekologisk och hållbar turism är stort.


Bästa resmålen 2017

Det, i kombination med de vackra stränderna, djurrikedomen och den inbjudande och avslappnade atmosfären, gör att Costa Rica även i år platsar på Vagabonds lista över världens bästa resmål. Sveriges mest beresta redaktion har korat de hetaste destinationerna i ­världen just nu. De bästa resmålen återfinns, inte oväntat, runt Medelhavet. På listan över de 1bästa strandstäderna finns en svenskstad med – Stockholm, som kvalar in på 51:a plats. De faktorer som har vägts in i bedömningen är vilken typ av strand det är fråga om, vattentemperaturen, utbud av vattensporter, nattlivet och lättillgängligheten.


Trots att vår tillvaro blir allt mer digitaliserad måste vi ibland förflytta oss fysiskt till andra platser. Då är det någon av nätets resesajter som vi vänder oss till. Läs mer om Bali och res till Bali med Asiatours.


Om du föredrar snö i vinter kan vi berätta om två norska destinationer med nyheter för i år. Det går att hitta fynd även mitt i julhelgen. Egypten och Israel är exempel på resmål där det fortfarande finns billiga resor med hög hotellstandar och vill man till Thailand så är tipset att titta på Hua Hin eller Cha Am i närheten av Bangkok för prisvärda resor, säger Michael Kapil, marknadschef på Ticket. I mars är det fortfarande behaglig värme på vinterns resmål , trots att de sjunger på sista versen.


Resmålen ligger oftast lite längre bort och hit åker du med fördel i två veckor. Dubai är ett resmål som blandar modern kultur med historia, och äventyrliga aktiviteter med shopping och underhållning i världsklass. Se en föreställning på Dubai Opera, beundra staden från toppen på Burj Khalifa och tillbringa en eftermiddag längs Dubai Creek där du kan utforska guld-, textil- och kryddmarknaderna.


Det är bara ett ”litet” proble”alla” andra föräldrar tänker likadant. Och till skillnad mot sport- och påsklov har alla barn i hela landet lov precis samma vecka. Vilket innebär att charterresorna både är tidigt uppbokade och orimligt dyra. Fem allmänna och fem resmål.


Vi tror att Grekland kommer att gå mot ännu en rekordsommar. Kreta och Rhodos är det klassiska favoriterna hos många. Karpathos är en av våra kunders favoriter. Här är mina tio bästa råd.


Ett resmål som år från år har högst kundnöjdhet av alla, säger hon. Dock vill jag inte påstå att man ska förlita sih helt på TripAdvisor då det är otroligt kul och spännande att hitta sina egna pärlor. Bästa sökmotorn för flygbiljetter generellt. Det är sällan som någon annan flygsökmotor kan mäta sig med Skyscanner. Temperaturen dagtid i oktober är grader och i vattnet är det grader.


Charter till Maldiverna i oktober. Bästa perioden för att åka till Thailand börjar nu och sträcker sig fram till april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg