tisdag 31 oktober 2017

Ensam mamma söker säsong 1

Men mammorna är inte i närheten av så nervösa som killarna är på att gå in och försöka göra ett gott första intryck. Vilka av killarna kommer att lyckas imponera på mammorna? För en kille får resan ett snöpligt slut då han tvingas åka hem redan första dagen. Under våren har kontaktannonserna rullat i TV3. Sex singelmammor som alla är nöjda med livet – men saknar någon att dela det med – har jagat partners i rutan.


Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV.

Premiär för höstens mest äkta relationsserie. Ensam mamma söker del 1. Sökes: trevlig man för långvarigt förhållande. Obs: du bör gilla barn.


De tre mammorna Elin, Theodora och Camilla reser till Hedenlunda slott i Flen för att för första gången få möta de killar de kommer att dejta under en sommar av romans, skratt och tårar. Och det är tre pirriga och förväntansfulla mammor som kliver in på slottsgården. Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M. Våra mammor börjar sitt äventyr på en herrgård i Dalsland där de får träffa sina potentiella livskamrater för första gången.

Det blir minst sagt nervöst och en och annan pinsamhet uppstår. Nya ensam mamma söker säsong avsnitt (smygtitt) by Viafree Sverige. Där hånglades det kors och tvärs, men de allra flesta var ändå med på reglerna. Vi ser att det fortfarande finns ett stort sug att titta på dejting-tv inspelat i de här fantastiska svenska miljöerna som blir under sommaren, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.


Nöjesbladet kan avslöja att årets säsong avslutas med att en av mammorna blir friad till. Du kan ju tänkta själv att dejta nån en sommar, ett par veckor och sen bli friad till. Det skulle vara en chock för vem som helst, säger programledaren Jessica Andersson. Camillas dejt med Tibor går inte riktigt som hon tänkt sig då Tibor verkar ha annat i tankarna än just biljard.


Programledare är även denna säsong artisten Jessica Andersson. Att tacka ja till uppdraget på nytt var självklart. För mig var ett spännande sätt att utvecklas och göra något som är lite utanför min comfortzone. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi.


I programmet får tre hoppfulla singelmammor, som vanligt, chansen att träffa kärleken på tv. Deltagande mammor i år är 30-åriga Evelina från Stockholm, 29-åriga Sofi från Göteborg och 31-åriga Susanne från Östersund. Efter nästan ett halvårs väntan kan mammorna äntligen sluta med hemlighetsmakeriet. Så här gick det sedan för My Martens, Therese Wickman och Madelene Falk.


Alla söker de efter någon att dela framtiden me trots att de redan har ett barn sedan ett tidigare förhållande.

Jag längtar efter att börja spela in den nya säsongen i sommar och önskar alla fem härliga mammor ett stort lycka till, säger hon i ett pressmeddelande. Vi har under våren fått följa Theodora Larsson, 3 Camilla Backman, 3 och Elin Näslun 2 i sin jakt på kärleken. TV för ikväll får ni se Rickard göra sin genombrottsroll som Romeo.


Detta kommer ta mig till de riktigt stora filmrollerna! Misstänker att jag kommer bli nominerad för en Oscar eller minst en Guldbagge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg